DK 2026 Elemeleri E Grubu H:4 | Türkiye 4-1 Gürcistan | MS | 14 Ekim

Kerem olağanüstü gayretli, özellikleri itibariyle bundan fazlasını da yapamaz merkezde. Hoca keşke bu işten vazgeçse; Barış yahut Can öncelikli olmalı.

Çok komik paylaşımlar yaptım kimseler gülmedi. Ama sorun yok ben hala gülüyorum.

Arda topu kaybediyor top ayağından kaçtı(şerefsiz hain komplocu top).
Yunusa top gelmiyor rakipten geçemiyor pası veren arda, yunus topu alamadı.

Tarihin en iyi kadrosu degil bence ,cok fazla eksiklerimiz var ona rağmen montella takdiri hakediyor lakin o da siyasi etkiler tff baskısı fener lobisi filan rüzgara gore hareket eden birisi

2.olursak diğer grupların 1.lerinden biriyle mi eşleşiyoruz play off u tam anlamadım

Gerçek anlamda bir 9 numara ve topla dikine giden ortasaha bulmadigimiz sürece biraz sağlam takimlat karsisinda zorlanip 3luk oluruz ,o yuzden cokta coşkuya gerek yok

Sahadaki bir kaç sinir bozucu tipe rağmen takım gayet iyi görünüyor.. İspanya hezimeti işe yaramış..

mert ve ismail şu ana kadar çok iyiler
Mertin attığı bir tane top doğru yere gitmedi. Boş alana kafa atıyor, kanat oyuncusu o mal yüzünden geri geliyor sağ kanat yokmuş gibi oynuyoruz.

İsmail ise bu tür maçlarda dominant etkisi yaratır adamların orta sahada oyuncusu yok. Zaten sert oyuncu iyi sayılabilecek tek fenerli zaten.

Kadromuz bence tarihin en iyi kadrosu degil,cok daha iyi kadrolarla oynadik daha önce

Bir teknik direktör basarisi var ilk olarak bunu kabul etmeli insanlar

Baskalarinin puan kaybetmesi gerekiyordu daha önceki dönemlerde ve bu tarz maclarda genellikle puan kaybi oluyordu

2. olursak tek maç üzerinden mi yoksa iki maç üzerinden mi eleme olacak

Kerem olağanüstü gayretli, özellikleri itibariyle bundan fazlasını da yapamaz merkezde. Hoca keşke bu işten vazgeçse; Barış yahut Can öncelikli olmalı.
Ne kerem ne baria forvette olmuyor heleki kerem hic olmuyor 1 kisi eksik oynatıyor ki zaten ligtende tecrübesi yok o bölgede barışın enazindan tecrübesi var ,bu şekilde kanat oyuncularını forvet oynatiyoruz ama biraz ciddi takimlar gelince kaleye sut bile cekemiyoruz

gurcistan ve bulgaristani yenerek dunya kupasina gidiliyor mu yav. iyiymis.

Geri
Üst Alt