Cafer Güney
Ulubatlı Souness
- 24 Temmuz 2021
- 31.988
- 54.286
- 3.383
ftnin 2008deki takımından beri en iyi MT dönemini geçirdiğimizi kabul edelim
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Tarihi mac degildi ama hazirlik maci kivaminda da oynanmadi acikcasi.Hazırlık maçı kıvamında bir maçtı. Tarihi bir maç falan dedi spiker şaka gibi.
Bana öyle bir izlenim verdi açıkcası.Tarihi mac degildi ama hazirlik maci kivaminda da oynanmadi acikcasi.
Orası zaten kesin. Ondan sonra iyi bir dönemimizi de pek hatırlamıyorum. Montella zaten iyi hoca. Keşke kadro seçerken siyaset değil de adil olsa bazı durumlarda.ftnin 2008deki takımından beri en iyi MT dönemini geçirdiğimizi kabul edelim
o konunun abartıldığını düşünüyorumOrası zaten kesin. Ondan sonra iyi bir dönemimizi de pek hatırlamıyorum. Montella zaten iyi hoca. Keşke kadro seçerken siyaset değil de adil olsa bazı durumlarda.
Isvec den cekiniyordum, son maci gördüm herifler berbat durumdaçek bir romanya
![]()
4-6-0 ile devam bam bam bamForvetsiz oynamayı bırakır inşallah montella
Kora kor bi mücadeleydi mallık yapmasak kazanıyoduk daIspanyanin rölantide takılmasıyla 1 puanı alan montella hocaya tebriklerimi sunarım.
u ha dev adam
11 dev adam
u ha dev adam
hey hey
hey hey
Kadro dışı oyuncuyu da almamalı. Samet konusunda bir şey demiyorum mesela olabilir tamam. Lakin takımıyla antrenman bile yapmayan bir oyuncuyu almamalı.o konunun abartıldığını düşünüyorum
yakından tanıdığı bildiği 1-2 oyuncuyu alma lüksü olsun adamın o kadar da
Oyle bir izlenim yoktu. Yorumlarini begenirim ama bu yorum ezbere olmus gibi.Bana öyle bir izlenim verdi açıkcası.