DK 2026 Elemeleri E Grubu H:6 | İspanya 2-2 Türkiye | MS | 18 Kasım

Oyle bir izlenim yoktu. Yorumlarini begenirim ama bu yorum ezbere olmus gibi.

Evet tribunler dolu degildi, evet kadrolar eksik ama sahada oynayan iki takim oyunculari da her seylerini verdiler.

Teknik direktorler bile hep bi hareketliydiler. Hatta Ispanya Teknik Direktoru macin sonunda bayagi bi kizdi hakeme.

Hazirlik maci kivaminda olsa bunlari gormeyiz.
Maç içi yoğunluk vb. de ben önceki maçlardaki gibi bir şey göremedim.

Bu Defans oyuncuları ile iyi mücadele ediyor montella gerçi kendisi çağırıyor takıma. Samet 2 defa top ıskaladı 2 gol oldu. Çağlar denen dallama topları rakibe atıp durdu. 1 tane ofsayt olmak üzere 2 tane yedirdi. Bu 3 te olabilirdi. Yusuf ayçiçek de farklı değil.

Arda bebesi iyi ders alsın bu maçtan

Yıldızsan büyük maçlarda iş yapacaksın

Tabii önce korkmayıp sahaya çıkmak da lazım

Arda yetenekli cocuk ama bence cok statik ve duragan

Günümüz futbolu böyle oyunculari pek kaldirmiyor, yerine Orkun veya Can Uzun oynasa daha iyi olur

Ama maalesef Arda‘yi yedek birakinca vatan haini damgasi yenildgi ortamda Arda‘yi kesmek cok zor

Beyler son dakikalarda bomboş sağ tarafta top alan ileri bindireceğine geri dönen ofsayt olmasa golü yediren kimdi kaçırdım

Adını vererek sövecem o yüzden

Tebrikler, sahada mücadele edebilen bir takım ve taktik varyasyon gördük!
Arda, Hakan, Kenan, Kerem gibi suya sabuna dokunmayan profillerle çıksak bir altı daha yerdik.
Barış Alper'in o röveşatasını gördük ya kazanmasak da olur dedik. Klasik dokuz numara da varmış, top tutamayan sahte dokuza gerek yokmuş, Orkun-Salih orta sahasını da beğendik.

Playy off sistemi de çok saçma olmuş. Maçları çoğaltmak için iyice saçmaladılar.

Geri
Üst Alt