DK 2026 Elemeleri E Grubu H:6 | İspanya 2-2 Türkiye | MS | 18 Kasım

Katılmıyorum buna ilk yarıyı da dahil edersek maç genelinde bence Zeki en iyisiydi önünde sıfır yardım eden koşamayan bir İrfan'ın da yükünü çekti.

hani 10 oluyordu

hani montella galatasaraylı oyuncuların moralini bozuyordu

Ben 2. yarıyı izledim daha çok. Vallaha helal olsun karşında açık ara Dünya'nın en iyi takımı varken ve bize bilenmiş bir halde maça çıkmışken gayet iyi de oynadık, ciddi pozisyonlar da bulduk. Montella'nın garip garip şeylerden yerden yere vurulması zaten bana tuhaf geliyordu, ilk maçta herkes bir tepki gösterdi de adam bizi ciddi ciddi devler arenasına sokuyor. Büyük takımlarla aynı statüye getirmeye uğraşırken millet sanki biz zaten oradaymışız gibi herife sallamak için yer arıyor. Ne kadar cahil ve aptal olduk farkında değiliz.

Adam Dünya'nın en iyisi demiyor kimse ama hiçbir teknik adam da bize bu kadar kısa zamanda bu kadar başarı yaşatmadı.

defanstaki aksaklıklar olmasa kazanabilirdik.

Samet Akaydın görünen bi vaka yalnız Çağlarda çok kötü stoper. 2.golde 2 kez asist yaptı diğer pozisyonlardada rakibe yine asist yaptı değerlendiremediler

Arda yetenekli cocuk ama bence cok statik ve duragan

Günümüz futbolu böyle oyunculari pek kaldirmiyor, yerine Orkun veya Can Uzun oynasa daha iyi olur

Ama maalesef Arda‘yi yedek birakinca vatan haini damgasi yenildgi ortamda Arda‘yi kesmek cok zor
Real bu çocuğu yerli ve milli maldonado'ya çevirecek bu gidişle

Eskiden böyle değildi yetenekleri törpüleniyor düz bir orta sahaya dönüştürüyorlar çocuğu

Forvette oynayacak en son profil keramettin'i orada oynatma ısrarından vazgeçsin bizde kendisini destekleyelim

Başımıza bela etti herifi kolay maçlarda bile berbat oynuyor ısrara gerek yok
Bu güzel kadroya yazık olur

Orda beklediğini Can Uzun daha iyi yapar yada has forvet Deniz Gül daha cok oynamalıydı o donemde

Deniz Gül inşallah süre alacağı bir takıma gider devre arasında yaza kadar bol bol süre bulsun

Forvet işinide halledersek önü açık bu takımın

Ha bir de saçma sapan bir samet inadı var adamın gollerdeki hareketlerine bakmak yeterli şaka gibi bir stoper

Geri
Üst Alt