DK 2026 Elemeleri Play-off Final | Kosova 0-1 Türkiye | MS | 31 Mart

80'lerin ortasından beri futbolu takip ediyorum. Yerli-yabancı birçok milli takım teknik direktörü geldi geçti. Sanki her gelen teknik direktör milli takımı Avrupa-Dünya şampiyonalarına götürüyormuş gibi bu ne sığ bir anlayıştır böyle. Adam milli takımı Avrupa Şampiyonası'na götürdü, yetmedi çeyrek finale çıkardı. 24 yıldır gidemediğimiz Dünya Kupası'nın kapısına dayandık. Adama demediklerini bırakmadılar. Kadroyu kendi kurmuyormuş, bilerek bjklileri almıyormuş, menejer torpilli oyuncular varmış vb. saçmalıklarla gündemi gereksiz yere meşgul ediyorlar.

Montella yarın boşa çıksın ilk kapısını çalacaklar fbjkliler.

Şu anda ülkenin milli takım olarak tek bir skandalı vardır o da forvetinin olmamasıdır. Koskoca ülkede, 80 milyonun içinde bir tane milli takımda direk oynatacağın forvetin yok.

jekenin küçüklük her defasında gündem olmak zorunda mı ya topçuları oynamıyor diye ağlıyorlar bu nasıl bir ezoluktur.

desteklemeye devam, bize ne kim ne gibi prim veriyorsa versin, üstelik bi fenerli veriyorsa seve seve. sacmaya hazir enayi varsa parasini neden olmasin?

Projesinin reklamını yapıyor bir de milli takımı kullanıp siyasi destek almaya çalışıyor hea

İsmail kesin oynaması lazım abi.

Kerem yerine Barış olursa daha ne ala. Arda sağ olur Orkun orta olur ama ben takımı değiştireceğini sanmıyorum max 1 kişinin yeriyle ve kendisiyle oynar Romanya maçına göre.

Naparsa yapsın abi DK' ya götürsün beni 11 tane fenerli 7 tjklı yedekle götürsün isterse orası benim sorunum değil.

İlerde net bir santrafor eksikliğimiz var umarım sorun yaşamayız

maç 1-1 bitecek uzatmalarda atarak alacağız maçı bence.

iyi yanından bakın elenirsek hacıosman mafyası şutlanır o açıklamalardan sonra

85 - 90 milyonluk, sözüm ona bir futbol ülkesinde ilk 11'e koyacak vasat üstü bir santrofor yok..

Kosova'yı yenmek, 32 takımın katılacağı Dünya kupasına gitmek bir başarı değil, sadece olması gerekendir..

Olası bir yenilgi de yaşanacak olan şeyin sözlükteki tek karşılığı başlı başına bir rezalettir.

Geri
Üst Alt