Doğu K. Final | Chicago Bulls 1-4 Miami Heat

Cevap: Doğu K. Final | Chicago Bulls 1-3 Miami Heat

Bosh olmasaydi Miami 3'u maçi alamazdi. LeBron fln iyi savunma yapti ama hucumdaki yuku Bosh tasidi.

Yahu Bosh olmasa Lebron kullanacaktı, Wade kullanacaktı atışları. Olaya sadece Bosh'ın attığı sayıları skordan çıkartarak bakmayın.

Chicago nun sağlam 4 veya 2 numara oyuncusu olsaydı seri bu hale gelmezdi.

L. Deng değerli bir oyuncu ama savunmada sarfettiği efor dolayısıyla hücümda çok etkin bir rol oynayamıyor. Özgür reizinde dediği gibi sağlam bir 2 lazım Bulls'a. Birde Rose'un sakin olması

Yahu Bosh olmasa Lebron kullanacaktı, Wade kullanacaktı atışları. Olaya sadece Bosh'ın attığı sayıları skordan çıkartarak bakmayın.

Wade berbat oynadi 3'u maçta. Ne zaman Wade veya LeBron penetre etse hemen kapatiyorlardi içeriyi Bullslular.

Bosh bunun yuzunden parladi. Sutu digerlerinden daha iyi.

Yok öyle birşey.Bosh un çok iyi savunulduğu pozisyonlarda bile el üstünden imkansız atışlar atarak moralini bozdu bulls savunmasının.Bu seride bosh bulls da,boozer miami de olsaydı,3-1 bulls önde olurdu.

Rose çok iyi bir adam ama oynadığı pozisyona göre rakiplerine karşı özellikle asist oranı çok düşük,bu sezon 7.6,kariyerinde ise 6.7 asist ortalaması ile oynuyor.

Bana göre Chicago'da Raymond Felton gibi bir adam olsa,Rose 2 numaraya çekilse mükemmel bir takım olur.Westbrook'a edilen lafların hiçbirisi playofflarda Rose'a edilmiyor nedense.

Finallerden dolayı son 2 maçı izleyemedim. Onun için maçlarla ilgili yorum yapamam ama bu serinin buraya kadar gelmesi sürpriz benim açımdan. Her şey bir yana özellikle Rose'un emeklerine çok yazık olacak. Neyse bu maçı izliyorum, belki uğurlu gelirim. :o

Geleneksel LeBron'u kötüleme şenliklerine hoş geldiniz. Siz eleştirmekten adam kapak takmaktan bıkmadı.

Seri uzasın lan, nolur? Bir maç daha anasını satıyım. Bari son maçı izlemiş olurum.

Geleneksel LeBron'u kötüleme şenliklerine hoş geldiniz. Siz eleştirmekten adam kapak takmaktan bıkmadı.

Neden eleştirilir çok merak ederim. Harika oynuyor. :)

Bu gece ya varız, ya yokuz. Artık birinin patlama yapmasını bekliyorum. Ömer'in yokluğu takımı çok etkileyecek..

Korver bir şey yapar mı? :(

Sözün bana mı hocam?

Hayır bir kaç arkadaş var da playofflar başladığından beri LeBron'a demedik söz bırakmayan. Onlara lafım. Ayrıca sen laf atmamışsın ki zaten. :p

Chicago hücumda ekstra şeyler üretemediği takdirde mucize bu maçı almaları. Boozer iki maçtır çok iyi katkı veriyor ama bu sefer de Rose leş oynuyor. Wade'in performansını da merak ediyorum. Leş oynadı geçen maç.

Hayır bir kaç arkadaş var da playofflar başladığından beri LeBron'a demedik söz bırakmayan. Onlara lafım. Ayrıca sen laf atmamışsın ki zaten. :p

Chicago hücumda ekstra şeyler üretemediği takdirde mucize bu maçı almaları. Boozer iki maçtır çok iyi katkı veriyor ama bu sefer de Rose leş oynuyor. Wade'in performansını da merak ediyorum. Leş oynadı geçen maç.

Evet laf etmedim de birden benim mesajın altında görünce şaşırdım. :o Malum mesajlardan acayip anlamlar çıkaranlar oldukça fazla. :o

[video=youtube;AseUyogHQ88]https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=AseUyogHQ88[/video]

Maç başladı. Go Bulls !

Chicago leş ötesi yine hücumda! Bir takım bu kadar hücum özürlü olabilir heralde.

Kurt Thomas + Ronnie Brewer son çeyrekte kritik basketlerle muhtemelen maçı kazandırdılar Chicago'ya :D

Miami takım halinde leş bir oyun sergiledi. Özellikle 3. çeyreğe kadar Wade'i oyuna sokucaz diye bütün hücum ritimlerini falan kaybettiler. Bir de bunun üstüne Chicago iyi savunma yapıp LeBron da gününde olmayınca Chicago galibiyeti kaçınılmaz oldu.

Rose da idare eder bir maç çıkardı. Yaptığı assistler güzeldi ama.

Oha kazanilan maci verdiler

Ne maç oluyor be.

Atlanta Bulls serisindede demiştim.Bulls un çok kötü kadrosu var.Miami yle fınal oynarsa vah bulls un haline, 1 maç alırsa başarı demiştim.Aynen dediklerim çıktı.Bazı arkadaşlar kadrosunun bilhassa yedeklerinin çok iyi olduğundan bahsediyordu.Şurada son 4 dakkada potayı bile göremediler.Bu kadar savunmacı yı toplarsan kadroya olacağı bu.

Kurt Thomas + Ronnie Brewer son çeyrekte kritik basketlerle muhtemelen maçı kazandırdılar Chicago'ya :D

Miami takım halinde leş bir oyun sergiledi. Özellikle 3. çeyreğe kadar Wade'i oyuna sokucaz diye bütün hücum ritimlerini falan kaybettiler. Bir de bunun üstüne Chicago iyi savunma yapıp LeBron da gününde olmayınca Chicago galibiyeti kaçınılmaz oldu.

Rose da idare eder bir maç çıkardı. Yaptığı assistler güzeldi ama.

Şunu yazdığımda maçın bitimine yaklaşık 3:30 vardı ve fark 12 ile Chicago lehineydi. Ondan sonra Lebron+Wade'in neden lebron-wade olduğunu gördük. İkisi de inanılmazdı. Helal olsun valla şu son üç buçuk dakikadaki oyunlarına.

Rose buralara kadar takımını getirmesi bile takdire şayandır. Buralar tecrübe gerektirir ve elenmeleri normal ve Rose'un gösterdiği bu performansta normal. Koç Tib de yeni bir koç olduğunu mola hakkını erkenden tüketmesi ile bir kez daha gösterdi.

Geri
Üst Alt