Dokuzuncu Hafta İçin Beklentileriniz Neler ?

Cevap: Dokuzuncu Hafta İçin Umudu Olan Var Mı ?

Elano yapamaz bence.Çok dirençsiz adam.Yine orada Ayhan'a kalacağız herhalde.Sağ önde Sabri çok mantıklı ama gerçekten.

Dirençsiz derken? Her nekadar beklentileri karşılamasa da geçen yıl ön liberoda oynadığı maçlarda en iyi orta sahamızdı.

Bence Elano Ayhan´dan faydali olamayacaktir. Elano´nun yaptigini Ayhan´da yapiyor benim fikrime göre. O mac icin böyle bir riske deger mi? Sanmiyorum. Geriye düstügümüz zaman cöküyoruz orda. Orda kazanabilmemiz icin hem sonuna kadar savasmaliyiz hem de kreatif isler yapmaliyiz. Bunun eksikligini cok hissettik bu hafta mesela. Fenerbahce macinda Arda-Baros-Misimovic oynarsa Kewell cok etkili olmali kazanabilmemiz icin.

Elano bildiğin ön libero oynadı Atletico maçlarında.

Elano'nun ne oynadığı, asıl mevkisinin ne olduğu, ne tarz bir oyuncu olduğu halen gizemini koruyor :)

Her yerde ve hiçbiryerde oynayan adam... Nietzsche olsa böyle anlatırdı Elano'yu:D

---------------------------------UFUK--------------------------------

------------SERKAN-----------NEİLL--------ALİ TURAN -----İNSUA

----------------------SABRİ CANA BARIŞ----------------------------

------------ KEWELL ----------------- ARDA TURAN

---------------- BAROS-----------------------

bu kadroyla çıkarsak yeneriz bence!

Ne kadar çok optimist arkadaşımız varmış forumda. Tebrik ederim. :) Maça gelirsek umarım ikinci bir 6-0 faciası yaşamayız.

Birkere geçen yılki maçta ayakta kalan tek adam olan Hakan Balta 'yı mutlaka yazmak lazım. Attığı gol için demiyorum, oyun olarak tribüne kulağını tıkayan, baskıdan etkilenmeden topunu oynayan tek kişiydi. Bu maç Insua 'nın değil Hakan Balta 'nın olmalı.

Arda 'ya da provokasyonlara kapılmayıp sakin kalma sözü aldıktan sonra forma vermek lazım.

Ali Turan olmaz, zira çaktırmadan faul yapmayı beceremiyor, dün karabük bu frikiklerden istifade edemedi ama Fener eder.

Ufuk,

Sabri/Serkan - Neill - kriz çözülürse Servet yoksa alternatif yok - Hakan Balta

Cana - Ayhan

Arda - Misimovic( Yedek olarak Elano dan da faydalanmak lazım) - Kewell (Yedek olarak Insua)

Baros​

Aydın , Pino vs 'ye bu maçta güvenilemez gibi düşünüyorum.

It's the football that's the football something happens..

Birkere geçen yılki maçta ayakta kalan tek adam olan Hakan Balta 'yı mutlaka yazmak lazım. Attığı gol için demiyorum, oyun olarak tribüne kulağını tıkayan, baskıdan etkilenmeden topunu oynayan tek kişiydi. Bu maç Insua 'nın değil Hakan Balta 'nın olmalı.

Arda 'ya da provokasyonlara kapılmayıp sakin kalma sözü aldıktan sonra forma vermek lazım.

Ali Turan olmaz, zira çaktırmadan faul yapmayı beceremiyor, dün karabük bu frikiklerden istifade edemedi ama Fener eder.

Ufuk,

Sabri/Serkan - Neill - kriz çözülürse Servet yoksa alternatif yok - Hakan Balta

Cana - Ayhan

Arda - Misimovic( Yedek olarak Elano dan da faydalanmak lazım) - Kewell (Yedek olarak Insua)

Baros​

Aydın , Pino vs 'ye bu maçta güvenilemez gibi düşünüyorum.

Ufuk ilk kez Saraçoğlu'nda oynayacak. Derbi atmosferini kaldırır mı bilemiyorum.

Sabri ve Ayhan'ın Saracoğlu'nda doğru düzgün oynadığı tek maç hatırlamam.

Hakan Balta geçen seneki Hakan Balta değil. Yedekteki oyuncuyu birden bu maça çıkarmak faciaya davet çıkarmaktır.

Arda ve Kewell'ın Saracoğlu'nda kurtardıkları tek maç yok.

Baros sahaya çıkarsa ilk kez forvet mevkiinde maç boyu oynama şansı yakalayacak. Daha önce Saracoğlu'nda oynadığı maçlardan birinde sağ kanatta oynadı diğerinde 2. dakikada sakatlanıp oyundan çıktı. Güvenebileceğimiz en önemli oyuncu.

Cana ilk kez oynayacak ve performansı umut vermiyor.

Insua ve Misimovic için bir şey diyemem. Belki derbi atmosferinde geldiklerinden beri en iyi oyunlarını oynarlar.

Neill topla beraber çıkarken macera aramazsa ondan da umutluyum.

Gökhan Zan'ı geçen seneki maçta beğenmiştim

Total olarak tablo bence bu. Eksi ve artılarımızı, geçtiğimiz 10 senedeki performanslarımızı ortaya koyunca yenilgi kaçınılmaz gibi görünüyor.

Asıl endişe ettiğim farklı bir mağlubiyet maalesef. Bu orta saha gördüğüm en kötü Galatasaray orta sahalarından biri. Modern futbolda orta sahanın öneminden bahsetmeye gerek yok. Top yapamıyoruz aksine çok basit top kaybediyoruz. O kaybettiğimiz topları Stoch ve Dia gibi süratli oyunculara fener orta sahası rahatlıkla aktarır ve onlar da boş alanda kaleye rahat gidebilen oyuncular. Artı bu sene Güize yok formda Niang var ve bir de Alex faktörü var. Eğer orta sahayı tamamen fener'e teslim edersek farklı mağlubiyet de kaçınılmaz gibi görünüyor. :(

yeneceğimizi zannetmiyorum yeniliriz bence umarım farklı yenilmeyiz!! galatasarayın olduğu her yerde umut vardır lafı özünde doğru ama bu ruhsuz futbolcu grubuyla değil...

Bu kez umudum var inşAllah yenecez.

hic umudum yok 3 tane yer döneriz

Geri
Üst Alt