Doldur Boşalt #2 | 14 Temmuz | 23:30

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

tumblr_n6bzlwbBHy1s90udzo3_r1_1280.gif

adamların tatmin olma mevzusu transfer dönemleri.önlerine kuru ekmek koy,kıymalı börek gibi yer bunlar

Keramettin kolpa hasan abi ile başlasın yayınlar. Emeğinize sağlık. Birbirini kesmeden net bi şekilde ifade ediyor üçü de kendini.

GscimbomMobile

maliyet hesabı senin benim değil yönetimin işi.Senin kadron geçen sene berbat oynamış ,berbat topçuların var bu ligte çok iş yapabilcek birini bulmuşsun ve onu alamamışsın ve ezeli rakibin çat diye almışsa senden bir halt olmaz yönetim.Alayının cebinde akrep var olmayanında parası yok

Bizimkiker sidik yarıştırmaya devam etsinler, kimi seçersek seçelim sonuç aynı; rezalet kepaze bir yönetim YALANCI bir başkan.

evet uyku öncesi bir deniz havası alayım geleyim trasnfersizlik yürüşü adında

bizim yönetim uyanınca falan ne yapıyor çok merak ediyorum - trasnfer sezonu içinde daha 1. aydan içeride Cenk Ergün bazlı krizler bölünmeler varsa kapatalım kapıyı. nöbet falan açmayalım hiç

bu gidişle bu kadro ve kaybetme alışkanlığı ve yangın taraftar sayesinde 3üncü TD olarak Okan yenecek ..

yayında emeği geçen herkese teşekkürler , keyifli oluyor

Ben hep yem diye düşünmüştüm
tuhaf

Yayin guzeldi emegi gecenlerin agzina saglik. Konusabildigim icin memnun oldum ama galiba konusmaci sayisini daha dusuk tutmak daha iyi olur cunku boyle olunca konu ara sira dagildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt