Oğuzhan Sesko
Şef Gümüş Kıvrım
- 11 Ağustos 2009
- 79.623
- 90.220
- 5.003
Yayın yağ gibi akıyor. Herkesin ağzına sağlık...
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ya reis ben orayı kaçırdım, sanırım ilk yayında yaşandı oArkadaslar hepinizden özür diliyorum yayina katilan febeli dostumuz beni bir an olsun hazirliksiz yakalayip gülme krizine tuttu ardindan panik olup mute tusunu bulamadim bir daha gülme krizine girmeyecegim
Kadın zevkimizin aynı olması çok enteresanŞu hatuna da bayılıyorum.
@Keramettin TANRIVERDİ @Can BÜYÜK ’ün twitter adresi Can Büyük
Ben öğretecem kero admire sen rahat ol reisNe bilim yav fazla kullanmıyorum
O sırada gözükmüyordu yav listede.Ben öğretecem kero admire sen rahat ol reis![]()
Telefona bildirim geliyor olmalı normalde, twitter'dan onu kapattıysa görmemiş olabilirO sırada gözükmüyordu yav listede.
10 kere falan davet attım gördükten sonra da, efektif çalışmıyor her seçenek.
O sırada gözükmüyordu yav listede.
Fevzi A. Veren bir dahaki yayinda özel konuk olur muO sırada gözükmüyordu yav listede.
Daha da doldurup bosaltmayi planliyoruz açikcasiAğzınıza sağlık çok güzel doldurup boşalttınız
Çok keyifli geçti sonu biraz hüzünlü olsa bile,teşekkürler çok kaliteli bir yayındı.O sırada gözükmüyordu yav listede.
Fevzi A. Veren bir dahaki yayinda özel konuk olur mu
Cumartesi akşamı bakıcaz duruma göre.sonraki ne zaman
tatilde yakalandım istikrarlı dinleyemiyorum
bu arada çoğu galatasaray space muhabbetlerinden daha iyi oluyor
Adama „fenerlisin galiba hosgeldin“ dedim „EVET NOLMUS keyifli oluyor“ diye cevap verdiO sırada Hasan Taysi söz istedi diye konuşmacılıktan çıkaracaktım tamamen çıkardım galiba yanlışlıkla.
Cumartesi akşamı bakıcaz duruma göre.
Benim için sorun değil de forumdan tepki geldi ve Hasan Taysi reis geldi diye öyle 1 hamle durumunda kaldım.Adama „fenerlisin galiba hosgeldin“ dedim „EVET NOLMUS keyifli oluyor“ diye cevap verdi
Bu arada @Hasan Taysi Abiyi özel konuk olarak yayina çikarabilirsek çok keyifli olur gerçekten çok huzur verici ve gerçek Galatasarayli gibi konusmasi beni çok mutlu etti.Benim için sorun değil de forumdan tepki geldi ve Hasan Taysi reis geldi diye öyle 1 hamle durumunda kaldım.