Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
kımler katıldı zurhan@Hasan Taysi abiyi dinlemek çok keyifliydi gerçekten, katılıyorum. Konuşmacı sayısının fazla olması da bence dezavantaj değil, ortam daha bir şenleniyor
Hasan abi, sami dayı, admir, ben, kolpa başkan, yunus, musap, twitter hesabı can büyük olan can büyük başta olmak üzere kalabalık bir grup idik. şimdi unuttuğum varsa hatırlatsın arkadaşlar. kısa süreliğine bir fenerli katıldıkımler katıldı zurhan
Adam bozulmustur hahahahahah. Antusa girer simdi admin tam bi se diyeO sırada Hasan Taysi söz istedi diye konuşmacılıktan çıkaracaktım tamamen çıkardım galiba yanlışlıkla.
Cumartesi akşamı bakıcaz duruma göre.
@Emre Ersoy @Barış SavaşBu arada bir öneride bulunmak istiyorum @Keramettin TANRIVERDİ Forumun en genç ve forumun en yasli üyesi (kendi istekleriyle) Özel konuk olsa Çok güzel olur bence
futbol bilgim son 1 senede çöp oldu katılır bir merhaba der konuşmacı da olsam çok konuşamam ama katılmak isterimBu arada bir öneride bulunmak istiyorum @Keramettin TANRIVERDİ Forumun en genç ve forumun en yasli üyesi (kendi istekleriyle) Özel konuk olsa Çok güzel olur bence
Haydaaaane fblisi abi
burayı fb free zone olduğu için yıllardır tercih etmekteyiz
karşımıza fbli fln çıkarmayın pls
Haydaaaa
Yayina baskin yapan fbli Fevzi bey hakkinda düsüncelerinne fblisi abi
burayı fb free zone olduğu için yıllardır tercih etmekteyiz
karşımıza fbli fln çıkarmayın pls
-Fbliymişsin sen??Yayina baskin yapan fbli Fevzi bey hakkinda düsüncelerin
Yayina baskin yapan fbli Fevzi bey hakkinda düsüncelerin
has hüs başlığına gel keyiflen abimkt de soruyo forumdaki adın ne sen halı sahaya gelmiş miydin fln herif bişey demiyo . bir dahakine katılımcıların her birinin önce nkfvas demesi şartı koşulmalı
kt de soruyo forumdaki adın ne sen halı sahaya gelmiş miydin fln herif bişey demiyo . bir dahakine katılımcıların her birinin önce nkfvas demesi şartı koşulmalı
Yayında biri çok cilveli konuşuyor
Başta Hasan Tayşi sandım ama değil çok hızlı konuştuklarından o sırada kimin mik açıktı çıkaramadım.