- 3 Temmuz 2012
- 133.912
- 80.760
- 5.198
süprizi yazayım morutan ilk 11 de 10 numara oynucak
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hocamiz Barcayi komaya sokacak.süprizi yazayım morutan ilk 11 de 10 numara oynucak
Yarın iyi oynayıp elenirsek kimse Torrent'e sallamaz bence daha çok Ft başlığı aktif olacaktır. Kerem'e 50 milyon, Marcao'ya 30 milyon Nelsson-Momo'ya 20 milyon falan isteyenler gidip utanmadan çöp kadro, enkaz vs yazacaktır.O değil de yarın iyi bir oyun oynasak ama 1-0 yenilsek bu adamı yerin dibine sokacaklar Barcelona'yı eleyemediği için.
Hocayi kabullen artik ahb.Yarın iyi oynayıp elenirsek kimse Torrent'e sallamaz bence daha çok Ft başlığı aktif olacaktır. Kerem'e 50 milyon, Marcao'ya 30 milyon Nelsson-Momo'ya 20 milyon falan isteyenler gidip utanmadan çöp kadro, enkaz vs yazacaktır.
Ben salarım da kaybedilen her maç sonrası yaşanacaklar bu şekilde olacaktır, realiteyi ve buradaki mantık hatasını dile getirdim. Yanılıyor isem sen söyle.Hocayi kabullen artik ahb.
Yorumla biraz performansini ve aciklamalarini. Sal artik terimi cöp kadroyu falan. Mevzuya odaklan
Bizden sonra Ispanya milli takimina insallah''Şu anda Galatasaray'da çok mutluyum. Önümüzdeki 5 yıl burada olsam benim için harika olur. Galatasaray sonrası gibi bir plan henüz düşünmüyorum.''
Kadro çöp değil ki kim çöp diyor? Ama kadro çöp gibiydi. Gibiydi.Yarın iyi oynayıp elenirsek kimse Torrent'e sallamaz bence daha çok Ft başlığı aktif olacaktır. Kerem'e 50 milyon, Marcao'ya 30 milyon Nelsson-Momo'ya 20 milyon falan isteyenler gidip utanmadan çöp kadro, enkaz vs yazacaktır.
Kadro çöp değil ki kim çöp diyor? Ama kadro çöp gibiydi. Gibiydi.
Düşüncelerime saygı duymak zorundasın. Saygılı ol!Traşı bırakalım
Düşüncelerime saygı duymak zorundasın. Saygılı ol!
Bunun sebebi Dome degilki. Sebebi direkt olarak adamı maç önü isliklayan, Terim maskesi giyen ve sürekli adamı yersiz eleştirenlerden oturu. Yarınki maç bence Terimi tamamiyle unutturacak bir maç olacak.Ben salarım da kaybedilen her maç sonrası yaşanacaklar bu şekilde olacaktır, realiteyi ve buradaki mantık hatasını dile getirdim. Yanılıyor isem sen söyle.
Performans açısından bakarsak bana göre zaten avrupa maçlarını ve derbileri iyi oynuyorduk. Fener maçında örneğin 6-7 tane net gol kaçırdık bir de hakem devreye girdi ve kaybettik. Kötü mü oynadık o maçı? Beşiktaş deplasmanı Momo penaltıyı atsa yenilmeyecektik Muslera yumurtlamasına rağmen. Trabzon deplasmanı aynı şekilde. Sami Yen'deki maçı da iyi oynadık mesela ama bireysel hatalardan kaybettik. Yarınki Barca maçında da elensek dahi doğru oynayacağımızı ve takımın bizi utandırmayacağını düşünüyorum.
Bizim asıl sıkıntımız g.antep, karagümrük, y. malatya, altay gibi maçlar. Bir değişim olup olmadığını bu maçlar akabinde daha net analiz edebiliriz. Fener deplasmanı var mesela karagümrük maçı sonrası ondan çok şüphem yok. Kazanıp kaybetme konusu belli olmaz ama oyun olarak yine üstün taraf biz oluruz.
Yarın elersek sonu ne olur yolun?Bunun sebebi Dome degilki. Sebebi direkt olarak adamı maç önü isliklayan, Terim maskesi giyen ve sürekli adamı yersiz eleştirenlerden oturu. Yarınki maç bence Terimi tamamiyle unutturacak bir maç olacak.
Antep maçına biletim var, eklersek çıplak sahaya atlayabilirim,Yarın elersek sonu ne olur yolun?
Bu yazıya ne cevap versem sonu kötü olabilir. Hayırlısı diyeyimAntep maçına biletim var, eklersek çıplak sahaya atlayabilirim