Dome: "Benim için bir maça hazırlanmanın en önemli yolu, önceki maçı kazanmaktır"

süprizi yazayım morutan ilk 11 de 10 numara oynucak

Biraz rehavete sürüklüyor barçayı fazla överek,ilk maçtada sürekli barçadan bahsetmişti ve bence bi zihinsel taktik uyguladı ve başarılı oldu,bunu nerden çıkardın derseniz,xavininde barçalı oyuncularında fazla özgügenden çözümsüz kaldığını kitlendiğini kendileri bile itiraf etti.

Haa bu defa zokayı yutarlarmı pek beklentim yok.normal şartlarda rakibi çaresiz bırakıp sanırım kazanamayacaz dedirtmenin yolu ,hayatını ortaya koyacak kadar oynamak ,inanarak oynamak.rakip kim olursa olsun çaresiz kalır ve mental çöküntüye uğrayınca senn hata dahi yapsan değerlendiremez çünkü kopmuştur artık fiş.

ALLAH sana nasip etmemişsse herşey boş tabii.bazen o gün için çok emek vermişssindir ama sana çok daha iyisini nasip etmek için çabanı o zamana erteler.

Mesela hamit ,direklerin efendisi olmuştu ama schalke maçında direktenn gol atmıştı.

Bizim için en önemli nokta ,biz yeni bi hoca ve ekiple anlaştık.bizim geleceğimize sağlam yön verecek mi vermiyecekler mi asıl mesele o.bize futbolla ilgili ilerisi için çok iyi sinyaller veriliyorsa ,bu çok güzel bi durum olur.ama tersi durum varsa barçayı elersin gider sevillaya elenirsen sonraki sezon kötü gidersen ne manası kalır.

Barçayı eleyince iyi oynamak anlamına gelmez,barça seni basit görür,sakatlığı olur senle maçlarında eksik kalır formsuz gününe denk gelir sakarlığı tutar elersin,benim demek istediğim futbol oynayıp eliyorsak işte o çok güzel bi donedir ilerisi için.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

O değil de yarın iyi bir oyun oynasak ama 1-0 yenilsek bu adamı yerin dibine sokacaklar Barcelona'yı eleyemediği için.
Yarın iyi oynayıp elenirsek kimse Torrent'e sallamaz bence daha çok Ft başlığı aktif olacaktır. Kerem'e 50 milyon, Marcao'ya 30 milyon Nelsson-Momo'ya 20 milyon falan isteyenler gidip utanmadan çöp kadro, enkaz vs yazacaktır.

''Şu anda Galatasaray'da çok mutluyum. Önümüzdeki 5 yıl burada olsam benim için harika olur. Galatasaray sonrası gibi bir plan henüz düşünmüyorum.''

Ah hocam ah.. Nelerle cebellestigini hala anlamamissin. Bu ulkede bir yabancıya 5 sene sure verildigi nerede görülmüş. Hele ki öncesinde Fatih Terim kovulduysa

Yarın iyi oynayıp elenirsek kimse Torrent'e sallamaz bence daha çok Ft başlığı aktif olacaktır. Kerem'e 50 milyon, Marcao'ya 30 milyon Nelsson-Momo'ya 20 milyon falan isteyenler gidip utanmadan çöp kadro, enkaz vs yazacaktır.
Hocayi kabullen artik ahb.

Yorumla biraz performansini ve aciklamalarini. Sal artik terimi cöp kadroyu falan. Mevzuya odaklan

Hocayi kabullen artik ahb.

Yorumla biraz performansini ve aciklamalarini. Sal artik terimi cöp kadroyu falan. Mevzuya odaklan
Ben salarım da kaybedilen her maç sonrası yaşanacaklar bu şekilde olacaktır, realiteyi ve buradaki mantık hatasını dile getirdim. Yanılıyor isem sen söyle.

Performans açısından bakarsak bana göre zaten avrupa maçlarını ve derbileri iyi oynuyorduk. Fener maçında örneğin 6-7 tane net gol kaçırdık bir de hakem devreye girdi ve kaybettik. Kötü mü oynadık o maçı? Beşiktaş deplasmanı Momo penaltıyı atsa yenilmeyecektik Muslera yumurtlamasına rağmen. Trabzon deplasmanı aynı şekilde. Sami Yen'deki maçı da iyi oynadık mesela ama bireysel hatalardan kaybettik. Yarınki Barca maçında da elensek dahi doğru oynayacağımızı ve takımın bizi utandırmayacağını düşünüyorum.

Bizim asıl sıkıntımız g.antep, karagümrük, y. malatya, altay gibi maçlar. Bir değişim olup olmadığını bu maçlar akabinde daha net analiz edebiliriz. Fener deplasmanı var mesela karagümrük maçı sonrası ondan çok şüphem yok. Kazanıp kaybetme konusu belli olmaz ama oyun olarak yine üstün taraf biz oluruz.

Kadro çöp değil ki kim çöp diyor? Ama kadro çöp gibiydi. Gibiydi.

Ben salarım da kaybedilen her maç sonrası yaşanacaklar bu şekilde olacaktır, realiteyi ve buradaki mantık hatasını dile getirdim. Yanılıyor isem sen söyle.

Performans açısından bakarsak bana göre zaten avrupa maçlarını ve derbileri iyi oynuyorduk. Fener maçında örneğin 6-7 tane net gol kaçırdık bir de hakem devreye girdi ve kaybettik. Kötü mü oynadık o maçı? Beşiktaş deplasmanı Momo penaltıyı atsa yenilmeyecektik Muslera yumurtlamasına rağmen. Trabzon deplasmanı aynı şekilde. Sami Yen'deki maçı da iyi oynadık mesela ama bireysel hatalardan kaybettik. Yarınki Barca maçında da elensek dahi doğru oynayacağımızı ve takımın bizi utandırmayacağını düşünüyorum.

Bizim asıl sıkıntımız g.antep, karagümrük, y. malatya, altay gibi maçlar. Bir değişim olup olmadığını bu maçlar akabinde daha net analiz edebiliriz. Fener deplasmanı var mesela karagümrük maçı sonrası ondan çok şüphem yok. Kazanıp kaybetme konusu belli olmaz ama oyun olarak yine üstün taraf biz oluruz.
Bunun sebebi Dome degilki. Sebebi direkt olarak adamı maç önü isliklayan, Terim maskesi giyen ve sürekli adamı yersiz eleştirenlerden oturu. Yarınki maç bence Terimi tamamiyle unutturacak bir maç olacak.

Bunun sebebi Dome degilki. Sebebi direkt olarak adamı maç önü isliklayan, Terim maskesi giyen ve sürekli adamı yersiz eleştirenlerden oturu. Yarınki maç bence Terimi tamamiyle unutturacak bir maç olacak.
Yarın elersek sonu ne olur yolun?

Ben Türkiye liginde teknik direktörlük yapmış hocalar içinde Torrent gibi açıklayıcı ve ayrıntılı konuşanını görmedim. Çok iyi anlatıyor. Bu da kafasındaki planların ne kadar net, gerçekçi ve uygulanabilir olduğunu gösteriyor.

Geri
Üst Alt