Domenec Torrent: "1 puan bizim için yeterli değil"

“Evet 1 puan yeterli değil.”

Bunu biliyorsun ama oyuna hiçbir şekilde müdahale etmiyorsun. Eeee ne işimize yaradı bu tespit o zaman?

Bi defol git Allah aşkına.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Bugün kü mısırın oynayacağı final maçı saat kaçta

Sende Galatasaray için yeterli değilsin hocam.

Hadi abi hadi ya. Hoca ve takımı uyum içinde görüyorum. Loser ve özgüvensiz..

Oyunda tutmaman gereken heriflere 70.dk olmuş hala taktik vermeye çalışıyorsun. Sonra da 1 puan yeterli değil. Çok bile sana 1 puan.

Hoca değişiyor zihniyet değişmiyor. Ümit Özat Hüseyin Cimşir bile kısa teknik direktörlük kariyerlerinde aksayan oyuncuları ilk devre bitirmeden oyundan aldılar gözümle gördüm.

Takım zayıf ve iyi çalıştırılmamış. Ama sende eksik bölgelere transfer isteseydin o zaman. Biraz erken değişikliğe gitseydin mesela. Yinede gelecek sezon yardımcı olarak kalmasını isterim.

yedekte kim vardı ki herif hamlede eksik kalsın. pulgar'la bi adam akıllı santrafor girsin oyuna ondan sonra başlayalım kadro eleştirilerine. oyun geldiğinden beri iyiye gidiyor zaten, sadece herif öküz gibi fikstürün içine kalecisiz ve santraforsuz düştü.

Oyuncu değişikliği zamanı ve Kerem'i 7 dakika için çıkarması hayret etti.

Birde aklıma gelen eneteresan bir şey, yerlilerin hepsi Emre ve Kerem hariç (çünkü kafaları oyunda) diğerlerinin hepsi mal gibi biraz. acaba yerlilerde pek takmıyor mu bilemiyorum.

Değişiklik diye bağırıyordu takım, ama değişiklik yaptığında neden o dakikaya kadar yapmadığını anladım.

1 puan yeterli değilse niye oyuna müdahele etmek için maçın bitmesini bekledin

Alanya bizi 10 kişi yakalasa 3-1 alırdı maç 11 e 11 devam etseydi yine yenilirdik... Bugün için sadece Cipeden yeni kaleciye geçiş küçük de olsa sevindirdi bizden başka da birşey olmaz ...

Geri
Üst Alt