Domènec Torrent: "Bir gün isterseniz hem içeride hem dışarıda kulübü nasıl bulduk açıklarım"

Bay Torrent de bizler gibi Belmas tarafından kandırıldı belli ki!!

cikolataoyu o almadi morutan keza boey mostafa daha neler sayilir, ana kadroyu torrent kurmadi torrent buraya takim düsmesin diye getirildi vezar zor basardi, seneye takim stoperler harickomple degismeli keremde uygun bi fiyatasatilmalidir.

Gelmeseydin o zaman beyfendi. Sanki geldiği kulüp 3.dünya ülkesinde borçlardan oyuncu maaşları ödenemiyor sanır. Geldiğin gibi uefada barcelona ile çeyrek final maçı yaptın.

Dome gitsin tamam kabul yalniz yeni gelen hoca Okan da Nuri de olsa bu kadroyla bence basari cok zor. Antalyaspor ilk yari cok kotuydu, baslarinda Nuri hoca vardi, 3-4 tane cok iyi transferle su an super oynuyorlar. Simdiki Nuri Hoca super de ilk yaridaki berbat miydi? Tamam kesin hocalik bir dokunus gerekiyor ama bu kadroya en az 3-4 transfer gelmezse gelecek sene de husran olur.

Kadronun o kadar kötü olduğunu düşünmüyorum. Emre Akbaba ve Yunus geri gelecek. İyi bir 6 numara ve bir sağ bek ile gayet şampiyonluğa oynar bu takım. Şu an en büyük sorun orta sahanın çöp ötesi olması.

Domenec Torrent: ”Benim kontratım var! Kontrata saygı duyma konusunda ne düşünürsünüz?”

Boş yapiyor gençlerle sahaya çıksa yenilse kimse birşey demeyecek Semih nedir Babel nedir arkadaş ayakta duramayan Taylan hâlâ sahada seninle olacak iş değil bir an önce bitsin şu sezon artık çok sıkıcı olmaya başladı...
Kereme vasat alt lig oyuncusu dendi

Adam 1 ay sonra gideceğini bile bile calisiyor, futbolcuların yarısı gideceğini bile bile maça çıkıyor, gideceğini bildikleri teknik direktörle çalışıyorlar, yeni yönetim belli değil, açıklamasında haklılık payı var

SM-A505F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Geri
Üst Alt