Fatih Durak
Kırmızı Üye
- 19 Mayıs 2018
- 1.742
- 1.076
- 1.253
Bu açıklamalar bile bu akşam kovulması için yeterli çapsız İspanyolun.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Dome gitsin tamam kabul yalniz yeni gelen hoca Okan da Nuri de olsa bu kadroyla bence basari cok zor. Antalyaspor ilk yari cok kotuydu, baslarinda Nuri hoca vardi, 3-4 tane cok iyi transferle su an super oynuyorlar. Simdiki Nuri Hoca super de ilk yaridaki berbat miydi? Tamam kesin hocalik bir dokunus gerekiyor ama bu kadroya en az 3-4 transfer gelmezse gelecek sene de husran olur.
Kereme vasat alt lig oyuncusu dendiBoş yapiyor gençlerle sahaya çıksa yenilse kimse birşey demeyecek Semih nedir Babel nedir arkadaş ayakta duramayan Taylan hâlâ sahada seninle olacak iş değil bir an önce bitsin şu sezon artık çok sıkıcı olmaya başladı...

Yav anladık paranı istiyorsun verin gitsin kardeşim.Domenec Torrent: ”Benim kontratım var! Kontrata saygı duyma konusunda ne düşünürsünüz?”
ne mi düşünürüz. gitti paralar diye düşünürüz tabi kiDomenec Torrent: ”Benim kontratım var! Kontrata saygı duyma konusunda ne düşünürsünüz?”
Torrent: "Bilgisayar bile yok kulüpte"
Napcan solitair mi oynayacan okey mi oynayacan gavatTorrent: "Bilgisayar bile yok kulüpte"
Sallama artık yav birde top yerine oyuncular taşlara vuruyor taşlar ile antrenman yapıyor desen tam olacakTorrent: "Bilgisayar bile yok kulüpte"
Kolpadır buTorrent: "Bilgisayar bile yok kulüpte"
Napcan solitair mi oynayacan okey mi oynayacan gavat