Murat Mehmet Şahin
Kırmızı Üye
- 1 Şubat 2021
- 190
- 147
- 153
Bir Ayak Tenisi bir de Pasta kesmede dünyanın bir Numerasiyiz evel AllahAyak tenisi olmayan antrenmana antrenman demem. Biz böyle gördük, böyle alıştık.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bir Ayak Tenisi bir de Pasta kesmede dünyanın bir Numerasiyiz evel AllahAyak tenisi olmayan antrenmana antrenman demem. Biz böyle gördük, böyle alıştık.
Hocam anlatıyordu Man City belgeselinde: duran top çalışmaları görüntülü analizlerde 10 dakikadan fazla sürmemeli ki topçuların aklı karman çorman olmasın ve dikkatleri dağılmasın. Özel duran top antrenmanından ziyade bu şekil ince ince gün gün işleyecek Dome hocamDuran toptan gol yememeyi çalıştır. Önce kullandığımız duran toplardan gol yememeyi, Sonra rakibin kullandıklarından en son belki gol atabilmeyi falan uff çok zor iş yazarken yoruldum kolay gelsin.
TamamOrganizasyona gerek yok ki. Feguliyi çekip konuşsaydın yeterdi hocamm
Bir gun asiri vizyondan oleceksin diye korkuyorum.Bu kadar bilgilide olunmaz Masallah Masallahİsi cok zor cunku sistemsiz,oyuncu kadrosu dagilmis,futbolun ne oldugunu bilmeyen bi ft kadrosuna denk geldi
Mancini hocami hatirlarim ilk antrenmanda koca koca adamlari el ele tutusturup kaymayi ogretiyodu soldan saga
O zamanki kadroda mancinide iyiydi ama suanki kadro ve toreent o seviyede de degil
İsi cok zor
Bakin beyler bu toptur la antrenmana start verdigine eminim
Tamamİleri uç oyuncuları yarım saat hücum set antrenmanı yaptıktan sonra .
- aAaaaaaaaa!?
-lan böyle mi oluyormuş?
-oha hakkaten!
-boş kaleye gol attım??
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
S. Piri de mi orda?
evetS. Piri de mi orda?