Domenec Torrent, Bugünkü İdmanda Hücum Organizasyonları Üzerinde Durdu

Duran toptan gol yememeyi çalıştır. Önce kullandığımız duran toplardan gol yememeyi, Sonra rakibin kullandıklarından en son belki gol atabilmeyi falan uff çok zor iş yazarken yoruldum kolay gelsin.
Hocam anlatıyordu Man City belgeselinde: duran top çalışmaları görüntülü analizlerde 10 dakikadan fazla sürmemeli ki topçuların aklı karman çorman olmasın ve dikkatleri dağılmasın. Özel duran top antrenmanından ziyade bu şekil ince ince gün gün işleyecek Dome hocam

Recep Yıldırım

İsi cok zor cunku sistemsiz,oyuncu kadrosu dagilmis,futbolun ne oldugunu bilmeyen bi ft kadrosuna denk geldi

Mancini hocami hatirlarim ilk antrenmanda koca koca adamlari el ele tutusturup kaymayi ogretiyodu soldan saga

O zamanki kadroda mancinide iyiydi ama suanki kadro ve toreent o seviyede de degil

İsi cok zor

Bakin beyler bu toptur la antrenmana start verdigine eminim
Bir gun asiri vizyondan oleceksin diye korkuyorum.Bu kadar bilgilide olunmaz Masallah Masallah

Burada fatih hocaya çok büyük ayıp ediliyor. Ama böyle yapanlar da en çok kendisine hakaret ediyor

Futbolu bilmeyen fatih terimmis futbol cahili sensin futbol topu görsen bu ne diyecek adam fatih terime laf ediyor. Bu ülkede futbolun adı fatih terim neyin kafası bu

Halili adam edebilecegini sanmiyorum. Son bir kac macimizi izlerse bizim futbolcularin pas verme aliskanligi olmadigini gorecek. Gol onunde kimse kafasini kaldirip etrafina bakmiyor. Herkes kendi gol atma derdinde.

Yan pas geri pas, kaleciye 50 kere pas durumu ne olacak cok merak ediyorum.

Alışma sürecinde çift antrenman yapıyor olması güzel takımın. Zaten hiç tanımadığı bir futbol ortamına gelmiş olması, sezon ortasında takımı devralması yeterince dezavantaj yaratıyorken takımla düzgün çalışma ortamı bulur umarım

Denizli maçı ve Giresun maçı yenen goller komediydi izlediğine göre o maçları muhtemelen ilk iş bu kısma eğilecektir. Üçgen şeklinde hücuma kalkma işiyse biraz zaman alabilir!!

Umarım Rijkaard döneminde çakma Barça oyunun gibi Torrent çakma Mancity oyunu oynatmaz... Oyuncu kalitesi ona göre olmazsa Sonu hüsran oluyor

Geri
Üst Alt