Ahmet Sarı
10 Numara!
- 27 Şubat 2012
- 10.106
- 5.493
- 503
Kesinleşti mi Domenec Torrent'in geldiği? Jorge Jesus daha iyi olmaz mıydı?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Dingil mi ayıp ya ayıp beNeyse bu dayi 6 ayligina terimci dingillerin paratoneri olsun sonrasında Okan Hocam gelsin. Adama üzülmüyorum degil.
yeni hoca gelmeden twitterdan gelme diye darlayanlara ne dıyecek adam az bile demisDingil mi ayıp ya ayıp be
Gedson'la anlaştılarsa Jesus'u düşünmemişlerdir.Kesinleşti mi Domenec Torrent'in geldiği? Jorge Jesus daha iyi olmaz mıydı?
Butun terimciler dingildir demedim terimci kardeş. Zamaninda mancini ve Unal Aysala ne yapıldıysa aynısını yapacak olan Galatasaray dusmani terimci dingil kesimden bahsediyorum.Dingil mi ayıp ya ayıp be
Terimci mi ne alakaButun terimciler dingildir demedim terimci kardeş. Zamaninda mancini ve Unal Aysala ne yapıldıysa aynısını yapacak olan Galatasaray dusmani terimci dingil kesimden bahsediyorum.
Bize yardımcı hoca olarak düşünülen birisini teknik direktör olarak getireceklerini düşünmüyorum böyle malliklari yapacak fener kulübü var
Bize yardımcı hoca olarak düşünülen birisini teknik direktör olarak getireceklerini düşünmüyorum böyle malliklari yapacak fener kulübü var