Domenec Torrent, Galatasaray‘da İddiası!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Helva gibi top oynuyor adamlar göstermelik baskı ve alan kapatma adamlar yürüyerek resmen duvar pası yapıyor Türkiye’den bile çok daha yavaş bir oyun gördüm ben bu videoda böyle oynatacaksa daha da geriye gider bu takım

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Benim hiç ümidim yok açıkcası umarım yanıltır.Brezilya ligi bizim ligin yarısı kadar sert bile değil abi bahsettiğin gibi.

hele şu herifi bir fotosunu paylaşın görelim in mi cin mi ?
r773486_1296x729_16-9.jpg

yardımcı antranörlük 3. kalecilik gibi birşey bence faydalı olmaz üstelik ispanyol hocalardan ne zaman hayır gördü bu ülke futbolu

süleyman rodop: yönetim önce psv nin hocasıyla görüştü..şu an şampiyonluğa oynuyorum sezon sonu görüşelim dedi..ikinci tercihi ise domenec oldu .

burak elmas roger schmidt'i sportif direktör olarak getirmeye çalışıyormuş. kendisinden randevu talep edilmiş.

3-4 sene dedim de sanırım daha erken olacak. Terim kendi kararı ile istifa etmeden, başka bir antrenör rahat çalışabilir mi ulan bu kulüpte? Adamı kimse tanımıyor lakin "bu Terim" den daha kötü olabileceği düşünülüyor. Bir alt durum küme düşme potası zaten dostlar. Yeminle forumdan adam oturtsan bu sene, bu puanı toplardı. Nasıl daha kötü olabiliriz.

Adamı zerre tanımıyorum. Bekleyip görelim. Oynatamazsa (bu sene gitti zaten) sene sonu başkanla el ele giderler.

pek sicak bakmiyorum bu herife

Bu adamı burda çiğ çiğ yerler. Ermanın falan çömez, bu kim vs laflarını şimdiden duyar gibiyim burakelmasın işi zor ama bunu tampon olarak getirdiğini düşünüyorum.asıl hoca için gelecek sene için şimdiden araştıracak heralde.

SM-A525F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt