Domenec Torrent, Galatasaray‘da İddiası!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu ülkeye Rijkaard, Del Bosque, Mancini, Aragones, Schuster geldi hiçbir şey yapamadı. Geçmişe falan bakmıyor bu iş net bir şekilde.

MI 6 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

İsme takılmıyorum renktaş. Profiline takılıyorum. Kariyerinde TD olarak hiçbir yerde başarı gösterememiş. Genç oyuncular ile TD olarak bir çalışma içine girmemiş. Yoksa isimli bir hoca gelsin gibi bir beklentim yok. Jk ile ismi çıkan Pinherinho bile bütçesi düşük bir takımla belli seviyede iyi işler yapmış. Tudor gelirken Karabük başarısı vardı. Bizde başarılı olan -ayrıca çok sevdiğim- Gerets bizden önce Wolfsburg-PSV gibi takımları çalıştırmıştı. Yoksa Real’de Barcelona’da çalışmış birisini beklemiyorum. Yardımcılık kariyeri için bir şey diyemem ama TD’liği diye bir şey yok ortada. Ayrıca 59 yaşında. 40 yaşında bir isim olsa güvenelim, sabredelim, kariyerinin başı derdim. Yine de kesin başarılı olamazda diyemem. Kimler kimler başarılı oluyor bu ülkede, Hamza Hamzaoğlu 3 kupa aldı ama bunun gerçekleşmesi bir şanstır. Zira bunu yapabileceğine dair elle tutulur bir veri yok.

Yani ovebileceginiz hic bi tarafi yok bu adamin,1 mac kazansa ortasahada şunlar oldu denilip sonra dehlenecek

tek ihtiyacı olan 1 kaleci

hiç beklenti olmaması pozitif bir durum yaratabilir

ama 6 aylık kontrat yapılmalı mutlaka. sonrasına sezon sonunda bakarız

Bu geleceğine malzemeci geçsin 6 aylık. Hiç mi bakılmaz kariyerine?

İnşallah asparagas haberdir. Gelirse kulübü batırır vereceğimiz tazminatlarla

İlginc birsekilde önceden fenerde guldugumuz herşeyi bizde yaşamaya başladık

Ugur meleke bey guzellediyse uzucu bi gelisme olur . Ugur bey prandelli dunyanin en iyi hocası icerikli yazisini okuduğumda gozlerimin onunde cl kupasi belirmisti enson.kuzey ve guney italya arasindaki farklari falan anlatiyordu. Sonradan benn oyle demek istememistime getirmisti olayi.

Adamda kariyer mi var da başka bir şeye bakalım renktaş. Yardımcılık kariyeri çok iyi ama TD olmaz bu adamdan. İş görüşmesine çağırsan bakacağın şeyler bunlar. Gerçi Hande Başev'i CEO atayan da bizimkiler. Çok şaşırmıyorum o yüzden. Tutar, tutmaz bilmiyorum ama kariyeri cacık bir herif. Ayrıca 59 yaşında. Adamın Flamengo kadrosuna bir bak istersen. Gabigol, Gerson, Everton, Arascaeta, Reiner,... Hayvan gibi kadro varmış adamda. Barcelona'yız sanki, pas oyunu oynatan TD arıyoruz. Karabük'ten Tudor bundan daha mantıklı hamle gibi gözüküyor.
Ben de bu yoruma katılıyorum bu arada

Kim karar vermiş bu adama çok merak ediyorum. Yada kimin aklına gelmiş? Yada kim önermiş? Niçin bu adam?

Ugur meleke bey guzellediyse uzucu bi gelisme olur . Ugur bey prandelli dunyanin en iyi hocası icerikli yazisini okuduğumda gozlerimin onunde cl kupasi belirmisti enson.kuzey ve guney italya arasindaki farklari falan anlatiyordu. Sonradan benn oyle demek istememistime getirmisti olayi.
ben de çok gaza gelmiştim.

bütün zaferler gökyüzüne diyorduk

zaferler bir tarafımıza girdi :(

Bayern Münih’te duran top antrenörlüğü yapmış. Ömer Bayram çok şanslı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt