Hasan Çam
Ulubatlı Souness
- 4 Ağustos 2019
- 33.094
- 47.463
- 2.968
Bu ülkeye Rijkaard, Del Bosque, Mancini, Aragones, Schuster geldi hiçbir şey yapamadı. Geçmişe falan bakmıyor bu iş net bir şekilde.
MI 6 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
İsme takılmıyorum renktaş. Profiline takılıyorum. Kariyerinde TD olarak hiçbir yerde başarı gösterememiş. Genç oyuncular ile TD olarak bir çalışma içine girmemiş. Yoksa isimli bir hoca gelsin gibi bir beklentim yok. Jk ile ismi çıkan Pinherinho bile bütçesi düşük bir takımla belli seviyede iyi işler yapmış. Tudor gelirken Karabük başarısı vardı. Bizde başarılı olan -ayrıca çok sevdiğim- Gerets bizden önce Wolfsburg-PSV gibi takımları çalıştırmıştı. Yoksa Real’de Barcelona’da çalışmış birisini beklemiyorum. Yardımcılık kariyeri için bir şey diyemem ama TD’liği diye bir şey yok ortada. Ayrıca 59 yaşında. 40 yaşında bir isim olsa güvenelim, sabredelim, kariyerinin başı derdim. Yine de kesin başarılı olamazda diyemem. Kimler kimler başarılı oluyor bu ülkede, Hamza Hamzaoğlu 3 kupa aldı ama bunun gerçekleşmesi bir şanstır. Zira bunu yapabileceğine dair elle tutulur bir veri yok.