Domenec Torrent, Galatasaray‘da İddiası!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Domenec Torrent 2020 yılında Flamengo'da 4 ay teknik direktörlük yapmış ve maç başı 2 puan ortalaması var. Neden bu kadar kısa sürede ayrılmış bilen var mı?

r33zoNb.png

Atletico-MG'ye 4-0 kaybettikten sonra kovulmus, puan tablosu böyleymis

Bu adamın menajeri kim bir araştırın bakalım

Domenec Torrent ve ekibi ne
Adam zaten kendi yardımcı değil mi
Sanırım önce City gruptan New York City sonra Flamengo takımlarında 1. adamlık yaptı. Transfermarkta göre New York City ile çalışırken Robert Vartughian, Albert Puig ve Jordi Gris yardımcılığını yapmış Flamengo teknik direktörlüğü yaparken de Jordi Guerrero yardımcılığını yapmış

Hatta Barça alt yapısında uzun yıllar Atletik performans antrenörü olarak çalıştığı Ismael Camenforte ile New York City de Fitness antrenörü olarak, Julián Jiménez ile de Flamengo da Kondisyon antrenörü olarak çalışmış

Zaten Işıtan Gün ün youtube yayınında söylediği sadece 1 yardımcı ile değil bir ekiple görüştüğünü söylemişti

Bu Salim'in haberlerin başlayacağım şimdi. Torrent'in yedeği Schmidt ha

Bu beceriksizi mi alacaksınız?

Getirin ordan Mancini ya daha Potter'ı.

Sent from my SM-N960F using Tapatalk

Guardiola'nın ekibi 2-3 kişi değil ki. Görevi neydi, yeterliliği nedir hiçbir fikrim yok. Geçen adı geçti diye herkes balıklama atladı bence.

City'den kiralık veletler toplama ihtimalimizi de artırır bu. Heriflerin altyapısı da muhteşem.
Kel gönder veletleri gelsin.

Kesinleşsin de biraz araştıralım şu Torrent'i nedir ne değildir merak ettim vallahi ilk defa duyuyorum adını

Dursun ozbegin kardesine benziyor begendim gelsin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt