Domenec Torrent, Galatasaray‘da İddiası!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hoca son basın toplantısında bana böyle bir bilgi gelmedi, demişti. Doğruymuş. Yerine görüşülmüş, yanına değil.

Brezilya da işler çok acayip işliyor, Jorge Jesus Flamengo ile 2.50 puan ortalaması yakalayıp o ligin çok üzerinde bir takım kurmuşlarken üstüne üstlük Libertadores şampiyonu olmuşken ki aynı süreçte ligi, brezilya kupasını süper kupayı almışken yıl sonunda adamla yollar ayrıldı Allah bilir ne yaşadılar 😄
Jorge Jesus'da fena olmaz aslında bize

Sonumuz 2009 gibi olmaz inşallah, doğruysa hayırlı olsun.

Bu adam 60 yaşında. Hiçbir kariyeri yok, bas antrenör olarak, neye dayanarak geliyor ? Ha burasi deneme tahtasi ise gelsin, riekerink geldi sonucta. Gelsin burada stajını yapsin ne diyelim.
Güncel kurlarda zar atmak dışında bir çıkış yolu yok gibi gözüküyor. Kendi hocamızı da yaratmak zorunda kalacağız.

Türkiye Ligi'nin 12.sırasında, küme düşme hattının 9 puan üzerinde bulunan bir takıma kalan 18 haftada ancak ya evlat kategorisinden bir hoca gelir, ya da işsiz ve kariyersiz bir yabancı.. Tercihlerini 2 numaradan yana kullanmışlar belli ki, ben uzun ömürlü olacağını sanmam, sadece takım mühendisliğini yapıp, doğru isimleri kulüpten kovsun yeter.

SM-G970F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

@Musap Aydinli yazdığın mantıklı degil çünkü gelen hocanin bu adami isteyecegi ne malum ? Adam birinci hoca olarak geliyor iste

Unai Emery gelse Hayır demeyiz renktaş ama pas futbolunu eleştirip hem kariyersiz hem İspanyol hem de pas futbolunu benimseyen birini istemiyorum. Millet unutuyor ama şu an 12. sıradayız. Sadece oyun oturtalım diyebilecek durumda değiliz. Daha rasyonel düşünmeliyiz.
hocam pas futboluna kızmıyoruz biz fatih terim pas futbolu felan oynatmıyordu oyuncular mecburluktan yan pas yapıyordu çoğu yeteneksiz kadronun domenec hoca bu yeteneksiz sürüsünü gönderir adam guardiola ne düşünüyorsa aynısını düşünüyor yetenekli adamlar getirir

Adamı tanımıyorum bildiğin zar atıyoruz. Ben şahsen zar atacaksak bunu gençlerle çalışmış bir isimle yapma taraftarı olurdum. Tuğberk hocaya şans verilmesi taraftarıyım ama bu adamı hiç tanımadığım için yanlış falanda diyemem çünkü yanında senelerce çalıştığı adam futbolu değiştirmiş biri.

domenec hoca bu yeteneksiz kadroyu nasıl adam edecek bilmiyorum

Dominic torrent'in ekibinde kimler var bir de bunları araştırmak lazım.

Yardımcı Antrenörü olacak mı, var mı varsa kim?
Kaleci antrenörü
Fitness antrenörü
Video analisti
Scout ekibi
Gençlik gelişim koordinatörü
Doktor, fizyoterapist, psikolog olacak mı ekibinde

Hatta çevirmeni bile kim olacak oraya kadar çok önemli konular. Yine Mert Çetin mi kalacak çevirmen olarak? Teknik direktörden ziyade bu konular çok daha önemli.

En az 2 yıl müsade edilir umarım tabii oyun ışık veriyorsa veya gelen oyuncular geri gitmiyorsa

hocam pas futboluna kızmıyoruz biz fatih terim pas futbolu felan oynatmıyordu oyuncular mecburluktan yan pas yapıyordu çoğu yeteneksiz kadronun domenec hoca bu yeteneksiz sürüsünü gönderir adam guardiola ne düşünüyorsa aynısını düşünüyor yetenekli adamlar getirir
Bizim takım yapısının pas futboluna uygun olmadığını düşünüyorum. Beklerin hiçbiri oyun kurucu değil. 6 numara değil. Hücum hattını top kontrolleri iyi değil. Berkan şu an için -gelişeceğine inanıyorum- sağ ayağını sadece yürümek için kullanıyor. Orta sahamız buna uygun değil vs.. Pas futbolu oynatacak hoca bence risk. Fener gibi 3 ayda bir td değiştiririz artık. Umarım yanılırım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt