Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Jorge Jesus'da fena olmaz aslında bizeBrezilya da işler çok acayip işliyor, Jorge Jesus Flamengo ile 2.50 puan ortalaması yakalayıp o ligin çok üzerinde bir takım kurmuşlarken üstüne üstlük Libertadores şampiyonu olmuşken ki aynı süreçte ligi, brezilya kupasını süper kupayı almışken yıl sonunda adamla yollar ayrıldı Allah bilir ne yaşadılar![]()
Güncel kurlarda zar atmak dışında bir çıkış yolu yok gibi gözüküyor. Kendi hocamızı da yaratmak zorunda kalacağız.Bu adam 60 yaşında. Hiçbir kariyeri yok, bas antrenör olarak, neye dayanarak geliyor ? Ha burasi deneme tahtasi ise gelsin, riekerink geldi sonucta. Gelsin burada stajını yapsin ne diyelim.
ben nedense sene sonuna kadar a hoca olarak kalacagini düsünüyorum. ardindan schmidt felan gelip, bu yardimci olacak gibicok iyi hoca
Bu adam 60 yaşında. Hiçbir kariyeri yok, bas antrenör olarak, neye dayanarak geliyor ? Ha burasi deneme tahtasi ise gelsin, riekerink geldi sonucta. Gelsin burada stajını yapsin ne diyelim.
ben nedense sene sonuna kadar a hoca olarak kalacagini düsünüyorum. ardindan schmidt felan gelip, bu yardimci olacak gibi
Bu sefer Fatih Terim bile kurtaramaz biziSonumuz 2009 gibi olmaz inşallah, doğruysa hayırlı olsun.
hocam pas futboluna kızmıyoruz biz fatih terim pas futbolu felan oynatmıyordu oyuncular mecburluktan yan pas yapıyordu çoğu yeteneksiz kadronun domenec hoca bu yeteneksiz sürüsünü gönderir adam guardiola ne düşünüyorsa aynısını düşünüyor yetenekli adamlar getirirUnai Emery gelse Hayır demeyiz renktaş ama pas futbolunu eleştirip hem kariyersiz hem İspanyol hem de pas futbolunu benimseyen birini istemiyorum. Millet unutuyor ama şu an 12. sıradayız. Sadece oyun oturtalım diyebilecek durumda değiliz. Daha rasyonel düşünmeliyiz.
Bu kalibrede birini getirmekleLan bu adam 4 senedir City de degil ki???
Flamengo ve New York da basarisiz olup kovulmus 1 senedir issiz
Bizim takım yapısının pas futboluna uygun olmadığını düşünüyorum. Beklerin hiçbiri oyun kurucu değil. 6 numara değil. Hücum hattını top kontrolleri iyi değil. Berkan şu an için -gelişeceğine inanıyorum- sağ ayağını sadece yürümek için kullanıyor. Orta sahamız buna uygun değil vs.. Pas futbolu oynatacak hoca bence risk. Fener gibi 3 ayda bir td değiştiririz artık. Umarım yanılırım.hocam pas futboluna kızmıyoruz biz fatih terim pas futbolu felan oynatmıyordu oyuncular mecburluktan yan pas yapıyordu çoğu yeteneksiz kadronun domenec hoca bu yeteneksiz sürüsünü gönderir adam guardiola ne düşünüyorsa aynısını düşünüyor yetenekli adamlar getirir