Domenec Torrent, Galatasaray‘da İddiası!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Dominic torrent'in ekibinde kimler var bir de bunları araştırmak lazım.

Yardımcı Antrenörü olacak mı, var mı varsa kim?
Kaleci antrenörü
Fitness antrenörü
Video analisti
Scout ekibi
Gençlik gelişim koordinatörü
Doktor, fizyoterapist, psikolog olacak mı ekibinde

Hatta çevirmeni bile kim olacak oraya kadar çok önemli konular. Yine Mert Çetin mi kalacak çevirmen olarak? Teknik direktörden ziyade bu konular çok daha önemli.
Bizimkiler o kadar adama gerek yok der kırparlar 3-5 tanesini

Ulan gene mi yan pas geri pas yapacağız

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

1257BD81-FF19-4956-8A27-0F0AF937958B.jpeg
Temmuz ve Kasım 2020 arasında Flamengo’da teknik direktör olarak 26 maçta 1.92 puan ortalaması yakalamış

Bir engel fatih terim vardi artık yok. Mancininin devre arasi transfer donemi gibi nereden geldiği belli olmayan transferler olursa hiç şaşırmam.
Ha.
Babe denen kerkeneze 12 milyon euro gömülmesini sağlayan ben miydim yav. Hayır max kaç para soyabilirler 50 milyon euro mu?
Terim mi engelleyecekti soyulmasını.
Soyulmasını istemeyen adam cash 13 milyon euro para ile koca transfer döneminde bir oyuncu bulup aldıramaz mıydı.
Dalton'a yıllık 1 milyon euro. Evlat ardaya senelik 1 milyon euro. Senelerdir isteyip en son aldırdığından beri forma şansı vermediği aytaça falan para verirken neredeydi.
Sonra Kaleci mi yoktu da ismail denen herifle sözleşme yeniledik. Avrupa deme avrupada kaç maça çıkabilirdi ki keza çıksa ne olacak 2.lig sonuncusu taşşak geçerek gol atıyor adama.

Terimin belki para pul ile işi yoktur olacağını da düşünmüyorum da bir kurumun soyulmasını engelleyeceğini de düşünmüyorum. O konuyla işi yok ama evlatçılığı maalesef sevmekte ve bu da para olarak olumsuz dönüyor bize.

bu adam hata olur inşallah böyle ne olduğu belli olmayan ve pas oyununu bambaşka bir seviyeye taşıyan guardiolanın yardımcısı bu kadronun sittin sene yapamayacağı pas oyunu oynatmaya devam eder bence ve sonuç gene hüsran olur

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt