Domenec Torrent, Galatasaray‘da İddiası!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
gelecekse sezon sonuna kadar takımı toparlayabiliyormu oyunda bir gelişme varmı yokmu ona bakarlar bir hareket yoksa sezon sonu kovarlar.

Genç bir Türk teknik direktörün gelmesi taraftarıyım. Başakşehir’le Türkiye ligi şampiyonluğu da olan Okan Buruk’un gelmesini tercih ederim.

Bu adam 3 maçta ıslıklanır, getiriyorsanız bari güçlü birini getirin lan ne iş bilmez adamlarsınız

Okansız denen şahıs geleceğine Sergen Yalçın gelsin .Arkadaş hiç mi okansızın Galatasaraya ayrılık sürecinden ve sonrasında neler yaptğını ve dediğini araştırmadınızda okan diyorsunuz.emre ve okan aynıdır

Aynen zaten Dünyanın enn güçlü teknik adamları sıraya geçmiş Türkiye nin kaotik futbol ortamına gelmek için bekliyor da yönetim inatla Domenec Torrent gelsin diyor siz de haklısınız !

Salim Manav
@Salimmanav
·
2 m
Botsing Domenec Torrent herhangi bir aksilik olmazsa yarın sabaha karşı İstanbul'da olacak.

Kariyeri biraz Tudor’a benzer. Flamengo’nun başındayken liderin 1 puan arkasındayken kovulmuştu. Sebebi kendi sahasında Sao Paulo’ya 4-1, sonraki hafta Mineiro’ya 4-0 yenilmesiydi. Ayrıca kupada ve libertadores’te ilerliyordu. 4-2-3-1 oynatıyor. New York City’i de çalıştırmış, o tarafını pek bilmiyorum. Yaşına rağmen 1. Adamlık tecrübesi çok yok. Barcelona B’den beri Guardiola’nın yanındaymış. Ben Bodo yada Danimarka’nın hocasını olmadı Jorge Jesus’u isterdim ama hayırlı olsun diyelim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt