- 2 Temmuz 2011
- 132.498
- 55.486
- 5.338
Hic bi yol olmaz bundan.neyini konuşalim
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Artik hoca gitsin diyenler,avrupada basarili takima ve hocaya 4 ayda sirtini dönenler,bundan sonrasına katlanacak.cunku kotu doneme girdik artik,cikis yokgeriden izliyorum yorumcuları (Aspor)
adamlar hergün eleştirdi FT hocam bu böyle olmaz şu şöyle olmaz...
Şimdi Torrent ile anlaşıldı iddaasından sonra "FT arakasından yapılmaz, olmaz". berbat habercilik anlayışı...
Devre arasındayız , 2 güne transfer açılacak - naapsınlar bekleseler miydi ? ( işin rengi belli olmuş ise önceden niye beklesinler)
Bizlik biri mi bilemem ben Torrentten bağımsız youm yaptım biraz.
Orası kesin öyle...Artik hoca gitsin diyenler,avrupada basarili takima ve hocaya 4 ayda sirtini dönenler,bundan sonrasına katlanacak.cunku kotu doneme girdik artik,cikis yok
Sergen senin de gayet iyi bildiğin gibi insanlar hocaya sırtını 4 ayda dönmedi. Bu sıkıntı son 4 yılın dışa vurumu ve haklı bir başkaldırı ki sen bile bunu kabul ettin.Artik hoca gitsin diyenler,avrupada basarili takima ve hocaya 4 ayda sirtini dönenler,bundan sonrasına katlanacak.cunku kotu doneme girdik artik,cikis yok
Bu ülkeye Rijkaard, Del Bosque, Mancini, Aragones, Schuster geldi hiçbir şey yapamadı. Geçmişe falan bakmıyor bu iş net bir şekilde.TD kariyeri başarısız bir isim olduğu aşikar. Bize uygun olduğuna dair hiçbir done yok. Tutarsa da şans olacaktır.
Orası oyle,yeni hoca iyi olursa desteklerimSergen senin de gayet iyi bildiğin gibi insanlar hocaya sırtını 4 ayda dönmedi. Bu sıkıntı son 4 yılın dışa vurumu ve haklı bir başkaldırı ki sen bile bunu kabul ettin.
SM-A325F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
kım mesela kımı ıstersınYönetim ateşle oynuyor. Gelecek 2-3 kötü sonuca hep beraber giderler. Terim i gönderiyorsan yerine getirdiğin adama kimse ses çıkarmayacak.
Onu yönetim düşünsün. Bu sezon bitmedi Uefa da son 16 dayız. Uefa da alınacak başarı ligi felan unutturur. Ne vereceği belli olmayan 60 yaşina kadar teknik direktör olarak başarı yakalayamamiş bir adamla devam etmek istemezdim.kım mesela kımı ıstersın
Onu yönetim düşünsün. Bu sezon bitmedi Uefa da son 16 dayız. Uefa da alınacak başarı ligi felan unutturur. Ne vereceği belli olmayan 60 yaşina kadar teknik direktör olarak başarı yakalayamamiş bir adamla devam etmek istemezdim.
TD kariyeri başarısız bir isim olduğu aşikar. Bize uygun olduğuna dair hiçbir done yok. Tutarsa da şans olacaktır.