Mert Kayar
Parçalı Üye
- 31 Ocak 2019
- 2.756
- 1.808
- 1.148
Lig zaten coktan bitti. Gelsin bi tane hoca lig sonuna kadar kanitlarsa kendini devam edilir.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Lig zaten coktan bitti. Gelsin bi tane hoca lig sonuna kadar kanitlarsa kendini devam edilir.
Lig bitti de Uefa da son 16 dayız. Ligden daha önemli.Lig zaten coktan bitti. Gelsin bi tane hoca lig sonuna kadar kanitlarsa kendini devam edilir.
kötü dönemden çıkmadık biz zaten uzun süredir terim döneminde merak etmeArtik hoca gitsin diyenler,avrupada basarili takima ve hocaya 4 ayda sirtini dönenler,bundan sonrasına katlanacak.cunku kotu doneme girdik artik,cikis yok
O yas donemi yorumumdu,onumuze ve geleceğe bakacagiz artikkötü dönemden çıkmadık biz zaten uzun süredir terim döneminde merak etme
Devre arası hangi 'adam gibi' biri gelmeli veya gelir sence?lig bitti diye gecici hoca ne demek ?
Getir adam gibi birini , yapilandirsin takimi seneye icin
maasi ne ben alıyorum nede ben veriyorum ,100 kusur yıldır bir akil oluşmuştur herhal koskoca klupteDevre arası hangi 'adam gibi' biri gelmeli veya gelir sence?