Domenec Torrent, Galatasaray‘da İddiası!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bunlar romantik degil. Fikri olup, akli olmayan yaratiklar. Ulkenin son 18 yilda isik hizi dusen insan kalitesinin , egitiminin gerizekali mahsulleri.
On yargiyla ne alakasi var? Fatih terimin gitmesi gerektigini herkes soyluyordu. 60 yasina kadar 1. Adamlik yapmamis, guardiolaya da ne kadar katki verdigi belli olmayan. 2 kez tdlik deneyip batiran adami savunma icgudusu asil gerizekaliliktir.

Torrınt harika bir tercih tüm maçları kazanırız, şampiyon oluruz.

Bu herifi ben de istemiyorum ama adam daha gelmeden sövmeye başlamışlar Instagram'dan, Twitter'dan falan.

Gelse bile artık başarılı olma ihtimali %0 Adam gelmeden daha yıpratmaya başlandı.

Tanımıyorum ama uzun vadede çare olabilir mi zor gibi. Eğer gelebilirse Roger Schmidt üzerinde yoğunlaşılsa çalışmalar daha güzel olacak. Ancak 2. Adam falan olabilir Torrent.

60 yaşına gelmiş hiç bi yerde başarısı yok nerden buluyorlar böyle adamları iyice anadolu kulübüne döndük…

Yeni TD mız büyük ihtimalle. Umarım özlenen Galatasaray a kavuşturur bizi.

Taktik ve duran topta uzmansa tam bize lazım olan yardımcı antrenörmüş aslında 1.adam rolünde zayıf iyi bir 2. adam profili var ...

jorge jesus boşta, al onu işte yardımcı olarak da bu torrenti getir arkamıza yaslanalım takımızdaki gelişmeleri izleyelim, çok mu zor acaba bunu yapmak

eskiden fatih hoca gittiğinde yerine manciniler, lucescular gelirdi.

bu para göz herif emekliliği için bize gelmek istiyor.

60 yaşına gelmiş hiç bi yerde başarısı yok nerden buluyorlar böyle adamları iyice anadolu kulübüne döndük…
bence anadolu kuluplerine haksızlık ediyoruz, daha başarılılar.

Örneğin; Adana

Sezona yerli hocayla başladı, tutmadı. Yabancı iyi bir hoca getirdiler ve belli bir oyun şablonları ile sistem oturttular.

Bizim getirdiğimiz hocaya iyi bir hoca bile diyemiyoruz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt