Murat Durmaz
Berlin Panteri
- 5 Ocak 2019
- 48.422
- 49.812
- 3.133
---
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ben iyi veya kötü demedim, en azından takım duran top kullanmayı öğrenir.. birde exten daha kötü olma ihtimali yok5 hafta sonraki yorumunuda okumak isterim.
On yargiyla ne alakasi var? Fatih terimin gitmesi gerektigini herkes soyluyordu. 60 yasina kadar 1. Adamlik yapmamis, guardiolaya da ne kadar katki verdigi belli olmayan. 2 kez tdlik deneyip batiran adami savunma icgudusu asil gerizekaliliktir.Bunlar romantik degil. Fikri olup, akli olmayan yaratiklar. Ulkenin son 18 yilda isik hizi dusen insan kalitesinin , egitiminin gerizekali mahsulleri.
boey,marcao,nelsson ve morutan ayrılmak istiyormuş. geçmiş olsun dağılacak takım
oyuncular torrenti sabote etmesin bide
Hep oyle derler gelen gideni aratirBen iyi veya kötü demedim, en azından takım duran top kullanmayı öğrenir.. birde exten daha kötü olma ihtimali yok
Keyifler nasılHep oyle derler gelen gideni aratir
bence anadolu kuluplerine haksızlık ediyoruz, daha başarılılar.60 yaşına gelmiş hiç bi yerde başarısı yok nerden buluyorlar böyle adamları iyice anadolu kulübüne döndük…