- 28 Temmuz 2019
- 46.773
- 47.905
- 3.683
sadece burası veya diğer terimciler değil gsli terimci ünlülerde pusuda yemek için
bunlar nerenin ünlüsü ömer bey
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
sadece burası veya diğer terimciler değil gsli terimci ünlülerde pusuda yemek için
Uçak indi mi Hakan
İnmediyse sen uçacaksın gibi.
Uçmak üzeresin Hakan.inmerk uzeri admir.
uçak iniş takımlarını açtığında hakana biraz mola verdirsek iyi olabilir şefUçak indi mi Hakan
İnmediyse sen uçacaksın gibi.
Uçuş hazırlıklarını yapalım.uçak iniş takımlarını açtığında hakana biraz mola verdirsek iyi olabilir şef
roketlenmenin ön işaretleri olabilirvideo gorunmuo
roketlenmenin ön işaretleri olabilir
Konu Terim Değil. Savunculuk yapmak da istemiyorum ama bu sene çok kötü idi hemfikirim. Ama 3 senede ne yaptı en kötü futbolu oynayan takım dersen buna katılmam. Biraz hafıza tazeleyelim o zaman.Kafaya taktiginiz şeye bakın. Sanki yazın cok kaliteli sampiyonluklar yaşamış ünlü hocalar bizi bekliyordu. Turkiye ligi zaten 10 yil geriden geliyor diger ulkelerle kiyaslayinca. No name isimler gelecek bundan sonra bunu once kabul edin.
Turkiye ye en unlu hocalari Fener getirirdi onlar bile getiremiyorsa artik gerisini siz düşünün. Para yok para artik cepte var sıfır.
Terim'den sonra zaten çoğu hoca 'begenilmeyecekti' ama Terim ne yapti 3 senedir? Ligin en kotu futbol oynayan takimi biziz kendisine sorsan en iyisi biziz o yüzden gelen giden bizi yeniyordu.
Luis Felipe ScolariCidden aragones dışında akşımda kalmadığı için soruyorum
Türkiye’de çalışmış İspanyol teknik direktörler kimler şimdiye kadar?
Yani aragonesin müthiş şöhreti ispanyollara mı patlıyor acaba diye de aklıma gelmedi değil

Del BosqueCidden aragones dışında akşımda kalmadığı için soruyorum
Türkiye’de çalışmış İspanyol teknik direktörler kimler şimdiye kadar?
Yani aragonesin müthiş şöhreti ispanyollara mı patlıyor acaba diye de aklıma gelmedi değil