Domènec Torrent Yanlış Seçim

Uçmak üzeresin Hakan.

1641932828410.webp

Kafaya taktiginiz şeye bakın. Sanki yazın cok kaliteli sampiyonluklar yaşamış ünlü hocalar bizi bekliyordu. Turkiye ligi zaten 10 yil geriden geliyor diger ulkelerle kiyaslayinca. No name isimler gelecek bundan sonra bunu once kabul edin.

Turkiye ye en unlu hocalari Fener getirirdi onlar bile getiremiyorsa artik gerisini siz düşünün. Para yok para artik cepte var sıfır.

Terim'den sonra zaten çoğu hoca 'begenilmeyecekti' ama Terim ne yapti 3 senedir? Ligin en kotu futbol oynayan takimi biziz kendisine sorsan en iyisi biziz o yüzden gelen giden bizi yeniyordu.

Kafaya taktiginiz şeye bakın. Sanki yazın cok kaliteli sampiyonluklar yaşamış ünlü hocalar bizi bekliyordu. Turkiye ligi zaten 10 yil geriden geliyor diger ulkelerle kiyaslayinca. No name isimler gelecek bundan sonra bunu once kabul edin.

Turkiye ye en unlu hocalari Fener getirirdi onlar bile getiremiyorsa artik gerisini siz düşünün. Para yok para artik cepte var sıfır.

Terim'den sonra zaten çoğu hoca 'begenilmeyecekti' ama Terim ne yapti 3 senedir? Ligin en kotu futbol oynayan takimi biziz kendisine sorsan en iyisi biziz o yüzden gelen giden bizi yeniyordu.
Konu Terim Değil. Savunculuk yapmak da istemiyorum ama bu sene çok kötü idi hemfikirim. Ama 3 senede ne yaptı en kötü futbolu oynayan takım dersen buna katılmam. Biraz hafıza tazeleyelim o zaman.

İlk sezon pandemiye kadar olan dönem ve seyircisiz oynanan bjk maçına kadar ligin en iyi oynayan takımıydı. Pandemi sonrası seyircisiz oynama hastalıklar vs derken sezon gitti eyvallah.
2.sezon forvet siz başlayan bir lig kötü gidişata rağmen devre arası takviyeler ile şaibeli hatay maçı ve bence saçma sapan verilen bjk maçındaki penaltı olmasa 1 golle kaçırılan Sergen in dehalaştırıldığı ama bizim yerden yere vurulduğu uz ve bence hakettiğimiz bir şampiyonluk.

Bu sene b.mb.k giden bir lige rağmen cl grubu gibi bir gruptan namağlup bir grup liderliği.

Tamam eleştiri herzaman var benim de birçok postumda eleştiri var. Ama olayın da suyunu çıkarmamak lazım.

Konuşulacak tartışılacak konu bundan sonra neyin nasıl olacağı. Artık terimci elmascı torrentci vs ayrımcılığına bir son verip takıma sahip çıkmak olay. Bir devir kapandı ve yeni bir sayfa açılıyor herkes için şu kıyaslamaları yapmaktan kurtulmanın ve birlik olmanın vakti geldi de geçiyor. Savaşılacak galip gelinmesi gereken bir çok cephe var ve birlik olmazsak ve şu sığ tartışmalardan kurtulmazsak bu savaştan galip çıkmayacağımız çok açık.

Cidden aragones dışında akşımda kalmadığı için soruyorum
Türkiye’de çalışmış İspanyol teknik direktörler kimler şimdiye kadar?
Yani aragonesin müthiş şöhreti ispanyollara mı patlıyor acaba diye de aklıma gelmedi değil

Dusunuyorum da mesela bu adam ne yapabilir? Kucuk dokunuslar falan deniyor ama kime dokunacak ? Taylan`a mi Berkan`a mi ? Mesela Halil`e dokaninca birden koselere plaseleri yuvarlamaya mi baslayacak?

Saha disi desen adam TFF baskanini sokakta gorse tanimaz. Keza ezberden ligden 10 tane takim say desen cok muhtemel sayamaz.

Cok keskin kararlar alabilir mi mesela? Hadi aldi, arkasinda duracak bir taraftar grubu veya yonetim bulabilir mi?

Geri
Üst Alt