Domènec Torrent Yanlış Seçim

Bir gerçek var ki yıllarca önemli bir ekolün içinde bulunmuş birisinin tecrübesine, futbol bilgisine saygı duyulmalıdır. Evet teknik direktörlük macerası iyi geçmemiş. Ancak bu onun için önemli bir fırsat. Belki de son şansı. Onun için motive olacaktır. Bir avantajı da takımın zaten dipte olması. Kaybedecek bir şey yok ve 3-4 hafta sonra takımın göstereceği bir ışık hocanın kredisini artıracaktır. İhtiyacı olan tek şey taraftarın sabretmesi ve yönetimle uyumlu bir çalışma.
F6BEDB78-949F-48F4-8EE7-EB31AD96F222.webp

Adam ateşten gömlek giydi. Ts maçını kaybetsin hrmen homurdanmaya başlar taraftar

Burak Elmas: "Torrent ile yardımcılık için görüştük ama gelişmeler sonrasında teknik direktör olması yönünde karar verdik"

Bunu da buraya bırakayım.

Umarım başarılı olur ama bence yönetim çok çabuk harcayabileceği birisini getirmiş. Sözleşme detaylarını bilmiyorum ama eğer sene sonuna kadar ise günü kurtarmak adına yapılan bir seçimdir.

İnşallah başarılı olur. Yapması gereken şey kısa süre içerisinde uyum yakalamak. Kafasındaki düşünceleri oyunculara aktarabilmek. 3 4 maç geçmesi lazım olumlu ya da olumsuz görüş bildirebilmek için. Şu anda ne övebilirsiniz ne de yerebilirsiniz adamı.

Ağustos 2020'nin başında Torrent, Brezilya Serie A'da Flamengo Rio de Janeiro'nın baş antrenörü oldu. Ancak burada, şampiyonluk rakipleri olan FC São Paulo ve Atlético Mineiro'ya karşı ağır yenilgiler nedeniyle sadece 3 ay sonra görevden alındı.

Ondan önce NY City'de de tutunamadı.

Sırf Guardiola nın yardımcılığı yapmış olduğu için geldi.

torrent in son şansı biziz öyle görünüyor.Eğer Galatasaray kariyeri başarısız geçerse bidaha asla 1. Adam olamaz.Bu onun için hem baskı hemde motivasyon kaynağı.Diğer yandan Almanlar dışında Türkiye’de yabancı teknik adamların başarılı oldukları istisnadır.Ben Bülent korkmaz getirilmeliydi fikrindeydim.Sene sonu da iyi bir yabancı hoca bulunduğu takdirde ayrılırdık kolayca.

Geri
Üst Alt