- 1 Ocak 2011
- 15.345
- 10.409
- 1.838
Ekin Bak isinehoşlandığı kızdan yüz bulamayınca kızı kötüleyen ergen gibi postlar atmayalım.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ekin Bak isinehoşlandığı kızdan yüz bulamayınca kızı kötüleyen ergen gibi postlar atmayalım.
Galibiyet aldigini gorursek destekleriz galibiyet yoksa destekte yok.Omeri sol bek oynatmasi nile basli basina destek vermeme nedeniseni hocamıza desteğe davet etmek isterim.
Farklı bir şey mi dedim?Simdide kotu
O zaman elestirelimFarklı bir şey mi dedim?
hoca 3 maçta 9 puan alıp take off diyoruz
iyi 1 sıçışın yerini hiçbir şey tutmaz knkTuvaletten çıkınca ben de 2kg veriyorum?
ne diyonSampiyonluk hayal olsa bile avrupa biletine ulasmak gayet mumkun. Puan farki birkaç maç ile kapanabilir durumda. Galatasaray olarak kimligimizi hatırlayip buna doğru koşulmalı. Hedefimiz ligde kalmak olmamali. Hedefimiz Avrupa bileti olmali. Ki bu hedef zaten ligde kalmayi beraberinde getirir.
ne diyon
Bu maç ona verdiğim mühlet için son maç. Full kadro ve 5 hafta oldu. BakalımO zaman elestirelim
Hemen yola gelme renktaş. Ne mühleti ne son maçı. Hocamıza desteği sürdürelim fırsat vermeyelim şer odaklarınaBu maç ona verdiğim mühlet için son maç. Full kadro ve 5 hafta oldu. Bakalım
Destek hep olacağım ama hatalarını dile getiririm.Hemen yola gelme renktaş. Ne mühleti ne son maçı. Hocamıza desteği sürdürelim fırsat vermeyelim şer odaklarına
Milleti sal Keramettin!!!ne diyon
?Milleti sal Keramettin!!!
Milleti sal Keramettin!!!