Su kadroyu gören baskan normalde maca cikmadan kovmali ama baskan varmi bu kulüpte?

Hala şu takımı tanıyamayıp orta sahada Berkan & Taylan ikilisini ilerde Babel & Feghouli ikilisini oynatıyorsan komik. Takımı tanıdığın halde bunu yapıyorsan daha da komik durumumuz

Hala şu takımı tanıyamayıp orta sahada Berkan & Taylan ikilisini ilerde Babel & Feghouli ikilisini oynatıyorsan komik. Takımı tanıdığın halde bunu yapıyorsan daha da komik durumumuz
Tanımayla ne olacak reis? sığır ordusu gibi takım var bu sene her maç böyle geçecek her hafta ayni seyler yazilacak bunun önüne ge-ce-me-yiz kadro bu yav al birini vur otekine

Tanımayla ne olacak reis? sığır ordusu gibi takım var bu sene her maç böyle geçecek her hafta ayni seyler yazilacak bunun önüne ge-ce-me-yiz kadro bu yav al birini vur otekine
Yav transfer döneminde Torrent in önceliği 6 numara, Gedson öncelik değil filan denilmiyor muydu? Şimdi kenara itilen ilk adam Pulgar mı oluyor?

Madem bu Torrent in önceliği Pulgar ilk onu kadroya yazması lazım değil mi?

İyi bir yardımcı olduğu kariyerinden belli oluyor ama kesinlikle iyi bir teknik direktör değil.

Yav transfer döneminde Torrent in önceliği 6 numara, Gedson öncelik değil filan denilmiyor muydu? Şimdi kenara itilen ilk adam Pulgar mı oluyor?

Madem bu Torrent in önceliği Pulgar ilk onu kadroya yazması lazım değil mi?
Onceligi Pulgar degil 6 numara. Belki Pulgar istedigi degil ama ne yapalim o oluyorsa olsun dedigi adamdir. Bunlari da geciyorum Pulgar hazir gibi mi gozuktu size alanyada oynadigi surede? Bi sıkıntısı varsa belki bu maca riske atmadı veya ikinci yari alacak cica ile. herkesi 11e surecek diye bir kural yok bu maça Gomis cikmasa ben de kizabilirdim mesela ama demek ki o hazırmış.

Defol git ula bos herif. Hala taylani oynatıyor.

bitik td terim'den kötü olmayı nasıl başardın bilmiyorum ama senle de olmayacağı ortaya çıktı
var yoluna git amca

Berkan Taylan orta sahasından hala bir şey beklemesi kotu

Geldiğinden daha kötü durumda oyunu ilk 3 maçta yükselen bir oyunu vardı. Takım kaybetse de Terim döneminden farklı olarak hücum oynuyordu takım. Defans olarak sorun olsa da 3 maçta da iyi bir santrafor olsa 2-3’ü bulup fişi çekebilirdi.

Ancak milli takım arasından sonra kulağına bir şeyler üflenmiş sanırım. Oyun anlayışı net değişti. Terim dönemindeki uyuşuk futbol geri geldi. Alanya maçında da, bu maçta da hücum olarak tek olumlu şey yok. Gol beklentisi 2-3’lerden tekrar 0.5-0.4’lere düştü

Geri
Üst Alt