Oğuzhan Sesko
Şef Gümüş Kıvrım
- 11 Ağustos 2009
- 79.994
- 90.751
- 5.003
Keramettin beni sever. Aramıza nifak tohumları ekme Onur!
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Mıhını yağlıyormuş şu anKeramettin beni sever. Aramıza nifak tohumları ekme Onur!
Tanımayla ne olacak reis? sığır ordusu gibi takım var bu sene her maç böyle geçecek her hafta ayni seyler yazilacak bunun önüne ge-ce-me-yiz kadro bu yav al birini vur otekineHala şu takımı tanıyamayıp orta sahada Berkan & Taylan ikilisini ilerde Babel & Feghouli ikilisini oynatıyorsan komik. Takımı tanıdığın halde bunu yapıyorsan daha da komik durumumuz
Yav transfer döneminde Torrent in önceliği 6 numara, Gedson öncelik değil filan denilmiyor muydu? Şimdi kenara itilen ilk adam Pulgar mı oluyor?Tanımayla ne olacak reis? sığır ordusu gibi takım var bu sene her maç böyle geçecek her hafta ayni seyler yazilacak bunun önüne ge-ce-me-yiz kadro bu yav al birini vur otekine
Arda Moturan dan önce oyuna girer idiaya girebilirim, futbolcuların isimlerine çok aldanıyor bence Torrent aynı anda Babel i Feghouli yi filan sahaya sürüyorSizi gidene kadar destekleyeceğim ama Arda'yı alırsan oyuna benden de bu kadar.
Onceligi Pulgar degil 6 numara. Belki Pulgar istedigi degil ama ne yapalim o oluyorsa olsun dedigi adamdir. Bunlari da geciyorum Pulgar hazir gibi mi gozuktu size alanyada oynadigi surede? Bi sıkıntısı varsa belki bu maca riske atmadı veya ikinci yari alacak cica ile. herkesi 11e surecek diye bir kural yok bu maça Gomis cikmasa ben de kizabilirdim mesela ama demek ki o hazırmış.Yav transfer döneminde Torrent in önceliği 6 numara, Gedson öncelik değil filan denilmiyor muydu? Şimdi kenara itilen ilk adam Pulgar mı oluyor?
Madem bu Torrent in önceliği Pulgar ilk onu kadroya yazması lazım değil mi?