hoca 3 maçta 9 puan alıp take off diyoruz

Sampiyonluk hayal olsa bile avrupa biletine ulasmak gayet mumkun. Puan farki birkaç maç ile kapanabilir durumda. Galatasaray olarak kimligimizi hatırlayip buna doğru koşulmalı. Hedefimiz ligde kalmak olmamali. Hedefimiz Avrupa bileti olmali. Ki bu hedef zaten ligde kalmayi beraberinde getirir.

Sampiyonluk hayal olsa bile avrupa biletine ulasmak gayet mumkun. Puan farki birkaç maç ile kapanabilir durumda. Galatasaray olarak kimligimizi hatırlayip buna doğru koşulmalı. Hedefimiz ligde kalmak olmamali. Hedefimiz Avrupa bileti olmali. Ki bu hedef zaten ligde kalmayi beraberinde getirir.
ne diyon

Böyle bir kimyanın bizde tutmayacağını görmek zor değil ama biz olabildiğince zorluyoruz bakalım hayırlısı artık

Bu vatandaş ispanya ikinci liginde iyi hocalık yapar yapabilir ama bize hoca değil lider lazım

Hayirli Cumalar hocam. Domenec hocaya destek diyorum. Cok fazla kume dusmemeye odaklandik maalesef camia olarak. Ama Avrupa biletine ulaşan yol da gayet makul şuan ki durumda. Evet puan farki var, ama kapatılmayacak degil. Yeterki kimliğimizi hatirlayalim. Bu kadro kötü olsa bile geçmişte rezalet oynadigimiz maçlarda sırf ismimiz ve kimligimiz ile maçlar kazandigimizi biliyorum. Rakibe buyuk camia korkusu aşıladık herzaman. Simdi evvela buyuk camia olduğumuzu kendimiz hatırlamalıyız kanaatindeyim. Rakipler suan bizden sıfır çekiniyor

Bu sene zaten başarı beklentim yok. Her türlü sene sonunu görmeli. Kümede kalalım yeter. Transfer dönemini en son yabancı hocayla geçirdiğimizde yıllardır Terim’in sata sata bitiremediği kadro mühendisliği çıkmıştı.

Ben o yüzden luis campos ve torrent’ten bu konuda ümitliyim. Böyle çakma kadro mühendislikleri yapmazlar belki.

Yapılacak şey belli. Bu seneyi Torent ile tamamla. Marcao, Kerem gerekirse Nellson elinden çıkar. Gelen para ile Campos'un ağı ve Torrent'in Barca, City ilişkileri ile takımı baştan kur ve arkana yaslan. Alanyaspor'un oynadığı oyunu koca Galatasaray oynayamayacaksa vay halimize zaten.

Geri
Üst Alt