Volkan Aslan
Aslan Üye
- 29 Haziran 2009
- 8.710
- 9.068
- 2.538
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Alanya deplasmanında verilmeyen 2 penaltımıza ek olarak( Bir tanesi çok net, ilk 15 dakika içinde falandı) Onyekuru'nun net kaçırdığı bir pozsiyon vardı yine maçın başlarında. Ek olarak Momo'nun bir topu direkten dönmüştü. İlk yarıda 3-0 olurdu o maç. Alanya hayvan gibi baskı kurdu ama genelde karamboldü pozisyonlar. İçim şişmişti tabii izlerken yalan yok ama hakem adam gibi yönetse zaten oralara gitmeyecekti 1-0'da takılı kalınca ikinci devre full baskı yedik. Ek olarak öndeyken baskı yemekle yenik durumdayken baskı yemek arasında bir fark vardır, göztepe-alanya kalite farkına değinmiyorum.
MM'nin zirve maçıydı benim açımdan ilk 30 dakikada oynadığı top world class'tı aşırtma paslar 3-4 kişinin arasında top saklamalar, yerden seken topa plase vurmalar falan. Eyy gidi.
MLS’de bile basarili olamayan ve Flamengo’da 4 ay sonra gonderilen adami hangi futbol akli onerdi merak ediyorum.
Bu adama biat ediyorsun hasonuna kadar imparatorrent
Bu adama biat ediyorsun ha
Bu kadar mi dustun Hakan
Bize hagiyle değil, morutan ile , mohammed ile düzgün futbol oynatacak lazım. Çok şey istemiyoruz aslında ama onu bile veremiyor.çok mu üstüne gidiyoruz acaba? ver eline hagiyi, sneijderi şov yapar belki
çok şey istiyorsun aslındaBize hagiyle değil, morutan ile , mohammed ile düzgün futbol oynatacak lazım. Çok şey istemiyoruz aslında ama onu bile veremiyor.