Tamam PvA u beğenmiyor olabilirsin ama bunun yerine Ömer i oynatman ayrı bir skandal. Umarım artık Ömer in çapının yetmediğini görmüşsündür. Sadece şu takımdan Ömer ve Taylan ikilisini kessen saygımı kazanırsın

Alanya deplasmanında verilmeyen 2 penaltımıza ek olarak( Bir tanesi çok net, ilk 15 dakika içinde falandı) Onyekuru'nun net kaçırdığı bir pozsiyon vardı yine maçın başlarında. Ek olarak Momo'nun bir topu direkten dönmüştü. İlk yarıda 3-0 olurdu o maç. Alanya hayvan gibi baskı kurdu ama genelde karamboldü pozisyonlar. İçim şişmişti tabii izlerken yalan yok ama hakem adam gibi yönetse zaten oralara gitmeyecekti 1-0'da takılı kalınca ikinci devre full baskı yedik. Ek olarak öndeyken baskı yemekle yenik durumdayken baskı yemek arasında bir fark vardır, göztepe-alanya kalite farkına değinmiyorum.

MM'nin zirve maçıydı benim açımdan ilk 30 dakikada oynadığı top world class'tı aşırtma paslar 3-4 kişinin arasında top saklamalar, yerden seken topa plase vurmalar falan. Eyy gidi.

vay hemfikiriz ha

Bir olumlama bırakayım. Yeterince negatif var forumda.

Kaleci getirttiğinden beri maç kaybetmiyor.

MLS’de bile basarili olamayan ve Flamengo’da 4 ay sonra gonderilen adami hangi futbol akli onerdi merak ediyorum.

Çoğu yeni hoca az da olsa takıma bir etkisi oluyor. Bu geldiğinden beri daha kötü oynuyoruz.

Gs tarihinin en yanlis kararlarindan biriydi bu adami getirmek, allah askina nereden buldunuz da getirdiniz 1.5 yila 3 milyona yakin para bagladiniz.

irfan-buz-irfan.gif

Gündeme ne gelirse gelsin, hocaya sallamak için pusuda bekleyenleri hiç bir zaman anlayamayacağım. Zaten basın da bunu istiyor. Panik atak taraftar da Galatasaray'ı karıştırmak isteyen basınla kol kola giriyor.

Geri
Üst Alt