ulan ne makara adamsın 🤣🤣🤣
Makara da değilim adam da değilim.Yaptığınız yorumun absürtlüğünü fark etmemeniz üzücü.Gomis gol atsa bile kötü tercihti nedir ya, zaten gomis'i ölü haliyle Barça karşısında hatrı sayılır pozisyona sokmuşuz.Daha ne yapabiliriz?Üstte de denmiş, bağlantıyı yapacak oyuncu gerekiyordu.Kağıt üstünde Gomis doğru tercihti.

Kişisel alınmayın ama böyle yorumların tek derdinin haklı çıkmak olduğunu düşünüyorum.Kazansak da kaybetsek de yeter ki siz haklı çıkın.Sanki siz oyuncularla her gün saatlerce antrenman yapıyorsunuz.

Hayret Terim hocamı sık yaptığı kötü tercihleri nedeniyle tasdiklememişsin

nzonzi'nin vs geldiği sezon kendisini burada da uzun uzun eleştirmiş tartışmalara girmiş idim, geçen sezondan itibaren kredisini tükettiğini ama bu sezon gruptan çıkarak sezon sonuna kadar kalmayı hak ettiğini düşünüyordum

kötü hoca demek komik kaçar zaten ama 2-3 yıldır kısa periyotlar dışında performansının kötü olduğu da tasdikli benim için evt

Makara da değilim adam da değilim.Yaptığınız yorumun absürtlüğünü fark etmemeniz üzücü.Gomis gol atsa bile kötü tercihti nedir ya, zaten gomis'i ölü haliyle Barça karşısında hatrı sayılır pozisyona sokmuşuz.Daha ne yapabiliriz?Üstte de denmiş, bağlantıyı yapacak oyuncu gerekiyordu.Kağıt üstünde Gomis doğru tercihti.

Kişisel alınmayın ama böyle yorumların tek derdinin haklı çıkmak olduğunu düşünüyorum.Kazansak da kaybetsek de yeter ki siz haklı çıkın.Sanki siz oyuncularla her gün saatlerce antrenman yapıyorsunuz.

gol atsa da yanlıştı dememin sebebi bazı arkadaşların maçın başında bulduğu şansı atsa planın tutacağını falan söylemeleri, zira bence gomis'i oynatma amacı neyse tamamen yanlıştı ve sahada da bunu fazlasıyla hissettik

evet feg'in yokluğu da etkiledi ama mostafa yerine gomis olması da en az o kadar baltaladı bizi; bağlantı oyununda mostafa'dan daha iyi yaptığı tek şey yok, hava toplarında mostafa ekstra iyiyken gomis baya kötü, hepsinin üstüne gomis'in 2 depar atamayacak kadar bitik olması ve mostafa'nın müthiş bi derbi oynamasını ekleyince nasıl futbolu azıcık bilen bir insan bu karara tutuyordu diyebilir anlamıyorum, o kadar skandal bi karardı ki geldiğinden beri olumsuz konuşmadığım adama tasdikli kötü hoca dedirtti

bence hocayı sezon ortasında göndermek rezalet karardı ama terimci değilim ve dediğim gibi torrent geldiğinden beri kendisiyle çok bi derdim olmadı, statta izlediğim maçlarda adamın ismi anons edilince ıslıklayanlara falan da aşırı sinir oluyordum, haklı çıkma gibi kişisel bi amacım yok yani

ama dün konusunda haklıyım

Pva o pozisyonda tac çizgisini mi savunuyor acaba

Alman ekoliyle 20 sene gittik
İspanyol ekoli ile de bunu yapabiliriz
Devam
Abuk subuk topu alamadan deli dana gibi kosturmayi pres sanıyorduk. Şimdi kaybedilen topu hızlı bir şekilde geri alabiliyoruz. Sırada dün Barcanin bize son 15 dakikada yaptığı top göstermeme kısmında. Ne yazık ki onun içinde pozisyon bilgisi ve kaliteli ayaklar gerekli. Onda da ciddi gelişme var ayrıca. Ama daha çok fırın ekmek yemek lazim

Abuk subuk topu alamadan deli dana gibi kosturmayi pres sanıyorduk. Şimdi kaybedilen topu hızlı bir şekilde geri alabiliyoruz. Sırada dün Barcanin bize son 15 dakikada yaptığı top göstermeme kısmında. Ne yazık ki onun içinde pozisyon bilgisi ve kaliteli ayaklar gerekli. Onda da ciddi gelişme var ayrıca. Ama daha çok fırın ekmek yemek lazim
Alt yapıya da getirsinler birilerini
5-6 milyon da gömsünler çözülür büyük şeyler

hocanın planı ve anlık o planın bozulmasınıok iyi anlatmış serkan akkoyun

Umarım Torrent hoca en azından 1 sezon daha durur, kendi transferleri ve yaz kampıyla güzel bir oyun izletir bize çünkü şimdiden eldeki saçma sapan kadroyla sezonun ilk yarısında izlemediğimiz kadar güzel futbol izletti
Millete kanser manser falan diyip böyle uyduruk yorumlar yapmak da ayrı bir komik olmuş. Ligin ilk yarısında hem hücum hem savunma anlamında çok daha iyi oynuyordu takım. Gol beklentisi , girilen pozisyonlar falan ortada. İki büyük sorun vardı , birincisi bitiricilik ikincisi aleni düşmanlık üzerine kurulu hakem performansı. Takım BJK maçına kadar Torrent ile maç başına 2 gol yiyordu , FT ile ligde bu sayı 1 idi. FT'nin performansı kendi standartlarına göre baya kötüydü fakat Torrent geldi her şey düzeldi daha iyiyiz kafasında yorumların zerre gerçekliği yok, tamamen algı yaratma çabası.

Ben td'lerin çıkardığı kadrodan çok oynattığı futbola bakıyorum. Oynattığı oyundan memnunum. Ama dün Mustafa yerine Gomis'i tercih etme sebebini anlayamadım. İster Mustafa olsun, ister Gedson transferi olsaydı da Barça bizi eleyebilirdi mutlaka. Ama Gomis'i Mustafa varken kullanması mantıklı gelmedi. Aslında Gomis transferi baştan yanlıştı. 40 yaşında pili bitmiş bir forvet mi bu takımı kurtaracakti sanki.

Tüzemen’e göre Torrent hoca bjk ye attığımız golde daha fazla sevinmiş barca ya attığımız golde sevinmemiş.Oyun hakkında bir şey söyleyemiyorlar, ilginç ilginç eleştiriler geliyor gerçekten gereksiz.

Geri
Üst Alt