Simdi twittera baktimda terim olsa elerdik kafasinda cok insan var hala,elerdikte belki bilemiyorum.sans bu is birazda.ama hesabi yeniden actigimda bjk macinda bitanesi bile son 5 yilin en iyi oyununu oynadık,bjkyi ezdik diyemedi utancindan.tek bir övgü yoktu.yani bu sekilde taraftarlik olmaz,torrentin son dönemdeki durumu umit verici ve kalir gibi geliyor.7 gunde 3 macta boyle fiziksel performans,bjk macinin ilkyarisindaki oyun vs var biseyler bu adamda.ben kalmasini ve got etmesini istiyorum herkesi tek tek.babellerle,cicaldaularla,maca cikmayan feghoulilerle,36lik gomisle biseyler denedi ama olmadi

Yönetimin seneye kalıp kalmayacağı bile belli değil; ola ki başka birileri geldi ve bu ekibi tercih etmedi, n'olacak? Tazminat filan uğraş dur. Alıp da kaçan mı var Torrent' i, gelecek sezon için kontrat yapmış zaten?!..

Zaten tamda o yuzden .gelicek yonetimin basimiza terimi tekrar musallat etmemesi icin, 5 sene imzalamak lazim bu ekiple

Zaten tamda o yuzden .gelicek yonetimin basimiza terimi tekrar musallat etmemesi icin, 5 sene imzalamak lazim bu ekiple
Gönderip yerine başkasını getirecek adam her türlü yapar bunu. Mevcut TD ün kontratının süresi, sadece ödenecek tazminat miktarına etki eder.
Ayrıca Terim' in pilinin bittiğini hemen herkes gördü bu son sezonda. Eskiden nasıl onu tercih etmemek risk idiyse, artık onunla yola çıkmak risk haline geldi. Mevcut yönetimi yıkıp iktidarı ele geçirecek kadar güçlü bir oluşumun, Terim' e itibar edip kaprislerine katlanmak isteyeceğine hiç ihtimal vermiyorum...

bu sezon için ilk 5'e girebilmek dışında hedef kalmadı . bundan sonraki maçlar hocanın vitrin maçları ama oyuncuları motive etmekte zor olacaktır ama bir bakıma daha rahat olacaklardır. bu sezon kumarımız bitti.

Sezon geri kalanında kazana bileceğimiz tek şey futbolcular olabilir o yuzden Morutan , Barış Alper ve Işık Kaan gibi futbolcularin daha çok süre alıp onları kazanmamiz lazimki seneye cok ihtiyacımız olacak. Sezon sonu sözleşmesi bitecek olan Babel feghouli tarzi futbolcularda diretmeye gerek yok sezonun geri kalanı nasıl olsa seneye olmayacaklar. Umarım bunun farkindasindir hodja

Seneye takımda kalması için bundan sonraki lig maçlarının çoğunu kazanması lazım.

1 mağlubiyette yine homurdanmalar başlar. Kulübün taraftar reaksiyonlarını az çok biliyoruz. Ha bana sorarsanız seneye kendi transfer edeceği oyuncular ile görmek lazım derim. Ama iş neticeye bakar bu gerçek.

Torrentin takima yaptiklari gün gectikce beli oluyor…kondisiyon, Disziplin, Van anholt ,kerem, taylanin,Nelsson un , marcao‘un gelisimi .muhammedin geri eski gücüne kavusmasi (f.t anremani onu baya fizik gücünden düsürmüstü) sanki morutan bile kilo almis yani oyunculrin üzerinde bi calisma var. Sistem gitikce oturuyor ve bunlari lesh gibi bi kadro ile yapiyor Torrent. Bu sezon icin tek istegim 1-2 genc alt yapidan bize oyuncu kazandirmasi! Gelecek sezon da kendi kadrosunu kurup bize modern futbol göstersin

Yeni yönetim gelse dahi, bu adami bir sekilde bu takimda birakmak gerek, belki Faroli dahil edilse bu ekipe cok muazzam bir is ortaya cikar ama korkum o ki yeni yönetim gelirse giderler sacma bir hamle yapip önce torrenti gönderir sonra taraftara sirin gözükmek icin sacma bir hoca getirirler.

Sene sonu istediği 3-4 transfer ile neler yapabileceğini görmek isterim elindeki vasat ordusunu ancak bu kadar hizaya getirebildi ...

26 milyon euroyu bu adam harcasa ve sene başı kamp yapsa ne olurdu acaba diye düşünmekten kendimi alamiyorum. Hatta ve hatta Ocak başında gelseydi ne olurdu acaba diye bile düşünüyorum. Üzülüyorum sadece kaybedilen senelere. Bayern olacaz diye çıktığımız yolda Schalke oluyorduk az kalsın. Zararın neresinden dönsek kardır, artık saçma sapan bir Galatasaray refleksiyle inşallah her şeyi bok etmezler. Haftasonu mactayim hocam, seni yakından görüp imzanı alabilirim umarım, Antep taraftarından dayak yeme pahasına sana tezahürat yapicam onların tribünde.

Geri
Üst Alt