yine iyi bi program olmuş

bu herifler bayağı iyi yapıyor bu işi, bir de kelleci diye bir adam var. onun da yorumları değerli,

geçmişleri nedir bilmiyorum sadece birkaç haftadır takip ettiğim kadarıyla yorumluyorum

Serdar kelleci a sporda çalışıyor futbolu bilen biri orada nasıl çalışıyor bilmesem de kaliteli bir adam.

E burada herkes hocayı tebrik ediyorsa, Twitter'da linç edenler kim ya.Yarınlar yokmuşçasına hocayı linç ediyorlar!

Hoca kalsaydı Gedson-Solbakken.. Tam da lazım olan iki şeydi şu Barça maçında..

feghouli-babel-gomis-arda-pulgar cicaldau-halil-ömer-alpaslan bunlari yollar

boey, baris ve morutan'i sezon sonuna kadar dener

Domenec Torrent Hoca gerçek bir taktisyen ve çok saygı değer bir kişilik bu takıma da gerek oyun bilgisi gerekse duruşuyla söylemleriyle çok yakışmaya başladı Burak Elmastan bağımsız olarak seneye bu takımın yine başında olup kendi kadrosunu kurması dileğiyle Avrupa Fatihi Galatasarayin genlerini dünyanın en büyük takımlarından birine karşı sonuna kadar gösterdiği ve vasat oyunculardan bile doğru taktikle fayda aldığı için kendisine teşekkür ve saygılarımı sunuyorum

Redmi Note 8 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Hemen hocayla ve ekibiyke 5 yillik kontrat yapin .ve elinizi eteginizi cekin floryadan birakin adam kursun takimini ve sistemini

noy2inrq.webp

:asd:

Cok ciddiyim egerki bir sistem istiyorsan .birileri bana 3 sene verin dedigi zaman hali hazirda 3 sene gecmis ve takimi bitiriyorken .2ay olmus ve takimda sistem oturtmaya baslayan adama 5 sene veririm
Yönetimin seneye kalıp kalmayacağı bile belli değil; ola ki başka birileri geldi ve bu ekibi tercih etmedi, n'olacak? Tazminat filan uğraş dur. Alıp da kaçan mı var Torrent' i, gelecek sezon için kontrat yapmış zaten?!..

Zaten tamda o yuzden .gelicek yonetimin basimiza terimi tekrar musallat etmemesi icin

Geri
Üst Alt