Onat Can Sağıroğlu
10 Numara!
- 22 Kasım 2008
- 19.823
- 25.777
- 2.893
Ha hu yaptım ama çalışkan adama da saygım var. Sezon sonuna kadar köstek olmama kararı aldım. Sezon sonu daha net bir değerlendirme yaparız.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
yine iyi bi program olmuş
bu herifler bayağı iyi yapıyor bu işi, bir de kelleci diye bir adam var. onun da yorumları değerli,
geçmişleri nedir bilmiyorum sadece birkaç haftadır takip ettiğim kadarıyla yorumluyorum
Yaw sadece Gedson ve kanat alinsa elerdik. Vallahi yetersiz yoneticilerden bıktımAdam şimdi diyordur bu taraftarla elimde kaliteli kadro olsa rakipleri ezer geçeriz.bugün abartısız melo şıno drogba olsaydı cidden pert etmiştik barcayı ,istedikleri kadar pas takımı olsalardı
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Muhtemelen FT'nin Barcelona'yi iki maçta da pas pas edeceğini düşünen hayalperestler.E burada herkes hocayı tebrik ediyorsa, Twitter'da linç edenler kim ya.Yarınlar yokmuşçasına hocayı linç ediyorlar!
Hala anlayamadın mı gerçekten? Onları alacak para olsaydı kalırdı Hoca zaten!..Hoca kalsaydı Gedson-Solbakken.. Tam da lazım olan iki şeydi şu Barça maçında..
Yavaş yav, bokunu çıkarmaya gerek yok...Hemen hocayla ve ekibiyke 5 yillik kontrat yapin .ve elinizi eteginizi cekin floryadan birakin adam kursun takimini ve sistemini
sezonun geri kalan kısmında gelecek sezonun kadrosunu kurma adına olumlu işler yapması lazım. sezon bitti zatenHa hu yaptım ama çalışkan adama da saygım var. Sezon sonuna kadar köstek olmama kararı aldım. Sezon sonu daha net bir değerlendirme yaparız.
Cok ciddiyim egerki bir sistem istiyorsan .birileri bana 3 sene verin dedigi zaman hali hazirda 3 sene gecmis ve takimi bitiriyorken .2ay olmus ve takimda sistem oturtmaya baslayan adama 5 sene veririmYavaş yav, bokunu çıkarmaya gerek yok...
Yönetimin seneye kalıp kalmayacağı bile belli değil; ola ki başka birileri geldi ve bu ekibi tercih etmedi, n'olacak? Tazminat filan uğraş dur. Alıp da kaçan mı var Torrent' i, gelecek sezon için kontrat yapmış zaten?!..Cok ciddiyim egerki bir sistem istiyorsan .birileri bana 3 sene verin dedigi zaman hali hazirda 3 sene gecmis ve takimi bitiriyorken .2ay olmus ve takimda sistem oturtmaya baslayan adama 5 sene veririm