Ali Burak Uz
Aslan Üye
- 28 Temmuz 2011
- 9.871
- 15.346
- 2.433
B. Elmasın yaptığı tek olumlu hamle olabilir kendisi.
Galatasaray Bir His Takımıdır.
Galatasaray Bir His Takımıdır.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.

hocam sayesinde artık dimdik geziyorum arada bir yerlere çarpıyor acıyor ama olsun.son maçta öldük ama domenec hocam dimdik gömülmemizi sağladı.!![]()
%100 yaparsın murat xd26 milyon euroyu bu adam harcasa ve sene başı kamp yapsa ne olurdu acaba diye düşünmekten kendimi alamiyorum. Hatta ve hatta Ocak başında gelseydi ne olurdu acaba diye bile düşünüyorum. Üzülüyorum sadece kaybedilen senelere. Bayern olacaz diye çıktığımız yolda Schalke oluyorduk az kalsın. Zararın neresinden dönsek kardır, artık saçma sapan bir Galatasaray refleksiyle inşallah her şeyi bok etmezler. Haftasonu mactayim hocam, seni yakından görüp imzanı alabilirim umarım, Antep taraftarından dayak yeme pahasına sana tezahürat yapicam onların tribünde.
Dün onu düşündük Feg yok diye bağlantı için Gomisle başladı ki ona rağmen hiç top yapamadık ama pozisyonlar bulduk yine de.Mohamed ile baslamaliydi ve duruma gore son 15-20 dk Gomis girebilirdi. Diger hatasi ise Cica'da israr etmesi oldu. Ikinci yari Kilinc'i alabilirdi.
Dome artık tasdikli bir kötü hocabenim için dün kötü hoca olduğunu tasdik etmiş oldu
mostafa derbide bu kadar iyi oynamışken, ona attığımız uzun toplar turun ilk maçında bizi baya rahatlatmışken bitik gomisle başlaması ve 60'a kadar dayanması çok büyük rezalet, ayrıca morutan aşırı formsuz olsa da onun yerine cica'ya taksaydı kafayı keşke
birde dün dest çıktıktan sonra kerem'i diğer kanada attı herif 10 dk öyle oynadık![]()
Kendini banlar misinDome artık tasdikli bir kötü hoca
Hocamızın bir bildiği vardır herhalde. Saygı duyAvrupadan elendigimize gore kaldigim yerden devam edeyim , Morutan'u kazan adamin canini sikma
Yetkim yok :/Kendini banlar misin
Tezahüratı ingilizce yapicam çaktırma. Araya ispanyolca da karıştırıcam. 8 kişi gidiyoruz birde%100 yaparsın murat xd
Dome artık tasdikli bir kötü hoca
Terim hocam misal kötü hoca mıydı? Bence değildi.evet
elendik diye demiyorum, ki gomis gol atsaydı da çok kötü karar olduğu gerçeği değişmeyecekti
sağolevet
elendik diye demiyorum, ki gomis gol atsaydı da çok kötü karar olduğu gerçeği değişmeyecekti
Çok haklısınız Hakan bey.Hocanın tercihleri öncelikli olarak beni tatmin etmelidir.Gomis ilk yarı hattrick yapsa bile hocaya sallamamak elde değil.evet