benim için dün kötü hoca olduğunu tasdik etmiş oldu

mostafa derbide bu kadar iyi oynamışken, ona attığımız uzun toplar turun ilk maçında bizi baya rahatlatmışken bitik gomisle başlaması ve 60'a kadar dayanması çok büyük rezalet, ayrıca morutan aşırı formsuz olsa da onun yerine cica'ya taksaydı kafayı keşke

birde dün dest çıktıktan sonra kerem'i diğer kanada attı herif 10 dk öyle oynadık :asd:

Sadece bizim taraftarlar değil genel Türk taraftarların çoğunluğu neden böyle kanser ya

Adam 2 maçta barcelonaya ezdirmemiş bizi , elindeki kadroyla çıkarabileceği en iyi kadroyu çıkarmış ama hala yok hoca değilsin anladım yok bu nasıl değişiklik. Eşleşmeden önce hükmen 3-0 3-0 yenilgi vereceğiz hiç oynamayın deseler ilk bu kanser tayfa kabul ederdi bunu eminim. Biri demiş feghouli oynamalıydı daha sakat olduğundan haberi yok yorum yapıyor, diğeri ömer niye giriyor demiş, doğru yaaa neden marceloyu almadı oyuna hoca anholt sakatlanınca. Gomis yerine Muhammed ile başlayıp o pozisyonu Muhammed kaçırsa yine gelip burada hOcAm bU mAç TeCrüBe İsTer GoMiS iLe BaşLamaLıydIN sInıFtA kALdIn diyecek boşlar var ne yazık ki.

Umarım Torrent hoca en azından 1 sezon daha durur, kendi transferleri ve yaz kampıyla güzel bir oyun izletir bize çünkü şimdiden eldeki saçma sapan kadroyla sezonun ilk yarısında izlemediğimiz kadar güzel futbol izletti

Mohamed ile baslamaliydi ve duruma gore son 15-20 dk Gomis girebilirdi. Diger hatasi ise Cica'da israr etmesi oldu. Ikinci yari Kilinc'i alabilirdi.

26 milyon euroyu bu adam harcasa ve sene başı kamp yapsa ne olurdu acaba diye düşünmekten kendimi alamiyorum. Hatta ve hatta Ocak başında gelseydi ne olurdu acaba diye bile düşünüyorum. Üzülüyorum sadece kaybedilen senelere. Bayern olacaz diye çıktığımız yolda Schalke oluyorduk az kalsın. Zararın neresinden dönsek kardır, artık saçma sapan bir Galatasaray refleksiyle inşallah her şeyi bok etmezler. Haftasonu mactayim hocam, seni yakından görüp imzanı alabilirim umarım, Antep taraftarından dayak yeme pahasına sana tezahürat yapicam onların tribünde.
%100 yaparsın murat xd

gomis malı normalde atıcagı golü atsa 6. dakikada mis gibi planı tutucaktı

yedekten sokucağı adamlar zaten kıçı kırık

mis gibi performans oldu oh

Mohamed ile baslamaliydi ve duruma gore son 15-20 dk Gomis girebilirdi. Diger hatasi ise Cica'da israr etmesi oldu. Ikinci yari Kilinc'i alabilirdi.
Dün onu düşündük Feg yok diye bağlantı için Gomisle başladı ki ona rağmen hiç top yapamadık ama pozisyonlar bulduk yine de.

Teoride doğru bir karardı, ilk yarı 1-0 bitse pratikte de doğru olacaktı.

Feg'in düşündüğümüzden de önemli olduğunu görmüş olduk, Cica sorumluluk almadığı için.

benim için dün kötü hoca olduğunu tasdik etmiş oldu

mostafa derbide bu kadar iyi oynamışken, ona attığımız uzun toplar turun ilk maçında bizi baya rahatlatmışken bitik gomisle başlaması ve 60'a kadar dayanması çok büyük rezalet, ayrıca morutan aşırı formsuz olsa da onun yerine cica'ya taksaydı kafayı keşke

birde dün dest çıktıktan sonra kerem'i diğer kanada attı herif 10 dk öyle oynadık :asd:
Dome artık tasdikli bir kötü hoca

Avrupadan elendigimize gore kaldigim yerden devam edeyim , Morutan'u kazan adamin canini sikma

Hocamın oturtmaya çalıştığı bu dominant fakat bir o kadar da kontrollü futbol anlayışı oturursa 2011-2013 yılları gibi ezebiliriz rakiplerimizi

evet

elendik diye demiyorum, ki gomis gol atsaydı da çok kötü karar olduğu gerçeği değişmeyecekti
Çok haklısınız Hakan bey.Hocanın tercihleri öncelikli olarak beni tatmin etmelidir.Gomis ilk yarı hattrick yapsa bile hocaya sallamamak elde değil.

Geri
Üst Alt