Hakan Erdogan
Sarı Üye
- 24 Nisan 2009
- 793
- 233
- 1.313
Riekerink 2 olur büyük ihtimalle
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
torrent saflarında yer aldığını düşünerek sormuştumyav kardeşim ben ne bilem
ua zaten fatih hocayı istemiyordu. gitmeleri lazımkarşılamaya gidilecek mi @Ünsal Vardar
biz de gidip inadına "welcome to torrent" yazalım.Ben de pek ümitli degilim ama simdiden adamin insta profilinde herife sallamaya baslamislar. Don‘t come to Galatasaray falan yaziyorlar. Acayip bir milletiz
bundan sonra kimseyi karşılamak yokua zaten fatih hocayı istemiyordu. gitmeleri lazım
Ben de pek ümitli degilim ama simdiden adamin insta profilinde herife sallamaya baslamislar. Don‘t come to Galatasaray falan yaziyorlar. Acayip bir milletiz
safımız belli!!torrent saflarında yer aldığını düşünerek sormuştum![]()
uza motztorrent saflarında yer aldığını düşünerek sormuştum![]()
bunlara takılmamak lazımBen de pek ümitli degilim ama simdiden adamin insta profilinde herife sallamaya baslamislar. Don‘t come to Galatasaray falan yaziyorlar. Acayip bir milletiz
elmasa zaten istifa diye bağırdılar. gariban torrent hocamıza arka çıkmak ua' nın görevidir bence. onun bu süreçte suçu yokbundan sonra kimseyi karşılamak yok
ona kalırsa uA elmas'ı da istemiyordu istemiyor da![]()
elmas olayı seçilmeden önce vardı zatenelmasa zaten istifa diye bağırdılar. gariban torrent hocamıza arka çıkmak ua' nın görevidir bence. onun bu süreçte suçu yok
kendisi zaten bi duran top profu. o konuda müsterih olunuzDuran top hocasi varmi ekibinde? Önemli bir konu!!
Klopp gelse hatay macini kazanamayacagimizi bir idrak edelim önce. O macla ilgili beklenti olmasin uzuluruz sonrabunlara takılmamak lazım
anlık reaksiyonlar
hatay maçını kazanırsa kral olur
zaten bu dünyanın içindeki insanlar bizden daha alışıktır bu tepkilere
Yalniz ismi cok tuhaf, habire gordukce "bu ne" diyorum![]()