- 20 Haziran 2011
- 57.701
- 63.053
- 4.533
Hocamın ayrılışı sonrası kendimde değilim ünsalımne anlatıyon hoca allah için
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hocamın ayrılışı sonrası kendimde değilim ünsalımne anlatıyon hoca allah için
Mizaha hız verdim
O imkansız Ömer bayramla berkanla pas oyunu oynamaya çalışınca adam erkenden istifa eder zaten ruh sağlığı içinne olur pas oyunu diye tutturma lan
3 büyük içsek kendimize gelemeyizHocamın ayrılışı sonrası kendimde değilim ünsalım
Fatih hocanın zaten bence en büyük eksisi bu son yıllarda. Güçlü bir antrenör ekibi yok maalesef. Günümüzde artık büyük küçük çoğu kulüp farklı antrenör ekiplerine sahip. Spor Bilimleri bölümü mevcut ülkemizde ama büyük kulüplerimiz bu mezunlardan hala doğru anlamda yararlanamıyor.Muazzam , Futbolun sevdiğim yanlarından birisi bu bu analizleri yapacak ve hoca ile paylaşacak bir ekibin olması hocanın da bunu dikkate alıp her maça uygulanmasını sağlaması gerçekten bir taktisyenlik barındıran bir mücadele izlememizi sağlayacaktır.umarım böyle bir çalışma içerisine giren bir ekip yaratabilirler.
Fatih hoca ve çalıştığı daha doğrusu kurduğu ekibin böyle özellikler barındırdığına ben hiçbir zaman inanmadım şahit de olmadım bu konuda çok mu eski kafalıydı yoksa egosu mu izin vermedi acaba?
Gerçekten hiç duran top ya da korner organizasyonu farklı bir formasyon gördüğümüzü hatırlamıyorum son birkaç senede.
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Torrent hocam ezmiş.Terim vs Torrent
Fm karsilastirmasiEkli dosyayı görüntüle 146899
SM-G975F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
O imkansız Ömer bayramla berkanla pas oyunu oynamaya çalışınca adam erkenden istifa eder zaten ruh sağlığı için
Redmi Note 8 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Yunan havasahasına girdi hocam. F35 leri kaldıralım. S400 ler tetikte olsun