Pas oyununu senelerdir oynatan en iyi hocaların yanındaydı geçtiğimiz dönemlerdeki set ve pas oyunuyla şimdi ki oynanacak set ve pas oyunu arasında mutlaka fark olacaktır bazı konularda işi uzmanına bırakmak lazım keşke Fatih hocanın yardımcısı gibi biri olsaydı ama hoca bu tarz konulara karşıydı artık yapacak bir şey yok

Muazzam , Futbolun sevdiğim yanlarından birisi bu bu analizleri yapacak ve hoca ile paylaşacak bir ekibin olması hocanın da bunu dikkate alıp her maça uygulanmasını sağlaması gerçekten bir taktisyenlik barındıran bir mücadele izlememizi sağlayacaktır.umarım böyle bir çalışma içerisine giren bir ekip yaratabilirler.

Fatih hoca ve çalıştığı daha doğrusu kurduğu ekibin böyle özellikler barındırdığına ben hiçbir zaman inanmadım şahit de olmadım bu konuda çok mu eski kafalıydı yoksa egosu mu izin vermedi acaba?

Gerçekten hiç duran top ya da korner organizasyonu farklı bir formasyon gördüğümüzü hatırlamıyorum son birkaç senede.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Fatih hocanın zaten bence en büyük eksisi bu son yıllarda. Güçlü bir antrenör ekibi yok maalesef. Günümüzde artık büyük küçük çoğu kulüp farklı antrenör ekiplerine sahip. Spor Bilimleri bölümü mevcut ülkemizde ama büyük kulüplerimiz bu mezunlardan hala doğru anlamda yararlanamıyor.

Rakip analizi kadar bahsettiğiniz duran top, taç gibi şeylerin de önemi çok fazla. Rakibi analiz ediyorsunuz ama rakibin de sizi analiz ettiğini unutmamak gerekiyor. Tahmin edilebilirliği, oyun stilinize karşı geliştirilen maç içi savunmaları bu gibi duran toplarla çözüp, skor elde etmek günümüzde çok ama çok önemli. Maalesef bu bizde yıllardır yok. Umarım yeni ekip ile bu konuda ilerleme kaydederiz.

Sahada zeki futbolcu sayısı çok değilse bile kenarda en azından sahadakilere zekice bir şeyler yaptırtacak bir antrenör grubunun olması gerekiyor.

Geri
Üst Alt