Hocaya antrenman kıyafetleri yakışmış, üstelik heyecanlı görünüyor. Nispeten fazla yaşlı olmayan, modern futbola hakim, günümüz futbol oyununun tasarımının içinde aktif yer almış ve başarıya aç bir taktisyen gibi duruyor.

Rakip analizlerinde de iyi duruyor araştırdığım kadarıyla. Bence her özelliği belli seviyede olan bir teknik direktörümüz oldu. Kağıt üstünde, takımı da göz önüne aldığımızda tam bize göre hoca gibi duruyor. Saha içinde şikayetçi olduğumuz/olmadığımız her konuda belli bir seviyede olduğunu düşünüyorum. Eğer böyleyse ve bunu yansıtabilirse, oyun içinde her konuda özlediğimiz takımımıza kavuşabiliriz. Hayırlısı olsun.

Adam Fatih hocanın yapmaya çalıştı sistemi başarılı bir şekilde onlarca yıldır uygulayan bir ekipten geliyor.

Bence büyük bir sınav olacak eğer doğru bir şekilde takımı oynata bilirse terimcilerin bile çark ettiğini görebiliriz. Ancak kendisinin de ifade ettiği üzere pozisyonel oyun anlayışına geçiş için oyuncuların uyuma 3.04 ay sürebiliyor yani bu sene sabırlı olmak gerekir.

Önümüzde üç tane çok zor maç var, Aynı Flamengodaki gibi kendi sahamızda 3.04 tane yeme ihtimalimiz bulunuyor buna rağmen sabırlı olmak gerekir diye düşünüyorum çünkü zaten kaybedeceğimiz bir şey kalmadı

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
böyle bir hoca haziranda gelmeliydi 3 aylık çalışma süresi olacaktı.. şimdi birkaç kötü sonuç küme düşme hattına gö türebilir bu da olumsuzbir yön.

Assuncao'yu oynatmaya başlarsa benim gözümde dünyanın en iyi teknik adamı olacaktır.

Geri
Üst Alt