Umut Şimşek
Büyük Kaptan
- 21 Haziran 2012
- 25.427
- 21.309
- 2.098
.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yardimcilari geldi miHocam iki yardımcı yetmez sanki ha?
böyle bir hoca haziranda gelmeliydi 3 aylık çalışma süresi olacaktı.. şimdi birkaç kötü sonuç küme düşme hattına gö türebilir bu da olumsuzbir yön.Adam Fatih hocanın yapmaya çalıştı sistemi başarılı bir şekilde onlarca yıldır uygulayan bir ekipten geliyor.
Bence büyük bir sınav olacak eğer doğru bir şekilde takımı oynata bilirse terimcilerin bile çark ettiğini görebiliriz. Ancak kendisinin de ifade ettiği üzere pozisyonel oyun anlayışına geçiş için oyuncuların uyuma 3.04 ay sürebiliyor yani bu sene sabırlı olmak gerekir.
Önümüzde üç tane çok zor maç var, Aynı Flamengodaki gibi kendi sahamızda 3.04 tane yeme ihtimalimiz bulunuyor buna rağmen sabırlı olmak gerekir diye düşünüyorum çünkü zaten kaybedeceğimiz bir şey kalmadı
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Eldeki oyuncu grubuna göre olabilir, illa oyunu kuran ilk topları alan 6 numara ile oynayacaksa Berkan a göre çok çok daha mantıklı olurdu6 numaraya çikaldau'yu çekecek berkan'ı 8 oynatacak bence.
ben atalay, bartuğ gibi altyapı hamleleri de bekliyorum. ideal 6 numarasını bulması önemli6 numaraya çikaldau'yu çekecek berkan'ı 8 oynatacak bence.
terimcilerin ateşinin biraz geçmesini bekliyorlar bence. sahaya inip hemen antrenmanlara başlaması önemliydiİmza toreni nerde
Aciklama nerde
Bilgilendirsenize
Dogranacak kacari yok,en azindan biz kendisini tanimis oluruzterimcilerin ateşinin biraz geçmesini bekliyorlar bence. sahaya inip hemen antrenmanlara başlaması önemliydi
şimdi resmi açıklama yapsalar. bazı terbiyesizler adama küfürler yağdıracak o açıklamanın altına. 1-2 güne ortalık sakinleşir, kaybedilen maçlardan sonra linç zaten olacak onun kaçarı yok.Dogranacak kacari yok,en azindan biz kendisini tanimis oluruz
şifacı olduğu söyleniyor.Hocamiz cok karizmatik değil mi. Hollywoddan çıkmış gibi bir hali var. Helal olsun hocama.