Avrupa Ligi için beklentin nedir malum takım lider çıktı referansı oradan almak lazım herhalde?
Benim için gelecek kuraya bağlantılı olarak bir çeyrek-yarı final beklentim var eğer kurada şanslı olursak yok şansız olursak ilk turda da elenebiliriz. Bu arada olurda bana göre imkansız Torrent bu süreçte bir Uefa getirirse işler çok başka noktaya gelir. Ligte de Torrent Avrupa bileti alırsa çok başarılı sayarım.

Benim için gelecek kuraya bağlantılı olarak bir çeyrek-yarı final beklentim var eğer kurada şanslı olursak yok şansız olursak ilk turda da elenebiliriz. Bu arada olurda bana göre imkansız Torrent bu süreçte bir Uefa getirirse işler çok başka noktaya gelir. Ligte de Torrent Avrupa bileti alırsa çok başarılı sayarım.
Benim beklentim de bire bir böyle diyebilirim. En azından bu sene Avrupa'da gösterdiğimiz standart oyuna yakın bir şey görmemiz lazım, eler ya da eleniriz o rakiple bağlantılı direkt.

Kadir Çetinçalı: "Takım taktiksel olarak çok geri demiş Torrent."

Kadir Çetinçalı: "Torrent 'kariyerimle ilgili herkes her şeyi söyleyebilir ama duran top konusunda uzmanım' demiş. Duran top ve serbest vuruş çalıştırmış takıma."
Laf üretmesin çözüm üretsin bunu biz biliyoruz zaten

Kadir Çetinçalı: "Torrent 'kariyerimle ilgili herkes her şeyi söyleyebilir ama duran top konusunda uzmanım' demiş. Duran top ve serbest vuruş çalıştırmış takıma."

duran top herzaman avantajdir.

fb zamaninda duran topla sampiyon olmustu.

Sallamasyon haberlere benziyor.

Güzel konuşmuş hocam.

Hürmetlerimi sunarım

şu marc gonzales denen adam belliki uzun süredir türkiyede yaşıyor, herhalde yönetim buldu tercüman olarak. insan biraz araştırır, buldukları herife bak

Tedesco gibi bol bol duran toptan gol attirsa, onun gibi fazla birsey onyatmadan belki iyi puan toplar.

Benim beklentim de bire bir böyle diyebilirim. En azından bu sene Avrupa'da gösterdiğimiz standart oyuna yakın bir şey görmemiz lazım, eler ya da eleniriz o rakiple bağlantılı direkt.

ilk beklentim oyun ve oyuncu gelişimi demiştim

yarışmalara gelince ise avrupada beklentim sizlerle aynı

ligde ise asla avrupa kupası sırasını bırakmamamız lazım

bu takım ne yapıp edip ilk4 veya 5e atmalı kendini

Geri
Üst Alt