Gökhan Gel
Ulubatlı Souness
- 22 Şubat 2017
- 30.489
- 26.790
- 1.873
soğuk ve nursuz bi herife benziyo. bu hırtların hakkından da anca böylesi gelir, beline kuvvet hocam.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
İlk 4 e sokamazsa, katalunya'nın köylerine kadar kovalarız bu katalını.benim icin başarı kıstası 9 macta 1 galibiyet üzeridir
9 macta 2 galibiyet alırsa basarılı sayarım
Benim için gelecek kuraya bağlantılı olarak bir çeyrek-yarı final beklentim var eğer kurada şanslı olursak yok şansız olursak ilk turda da elenebiliriz. Bu arada olurda bana göre imkansız Torrent bu süreçte bir Uefa getirirse işler çok başka noktaya gelir. Ligte de Torrent Avrupa bileti alırsa çok başarılı sayarım.Avrupa Ligi için beklentin nedir malum takım lider çıktı referansı oradan almak lazım herhalde?
benim icin başarı kıstası 9 macta 1 galibiyet üzeridir
9 macta 2 galibiyet alırsa basarılı sayarım
Benim beklentim de bire bir böyle diyebilirim. En azından bu sene Avrupa'da gösterdiğimiz standart oyuna yakın bir şey görmemiz lazım, eler ya da eleniriz o rakiple bağlantılı direkt.Benim için gelecek kuraya bağlantılı olarak bir çeyrek-yarı final beklentim var eğer kurada şanslı olursak yok şansız olursak ilk turda da elenebiliriz. Bu arada olurda bana göre imkansız Torrent bu süreçte bir Uefa getirirse işler çok başka noktaya gelir. Ligte de Torrent Avrupa bileti alırsa çok başarılı sayarım.
Laf üretmesin çözüm üretsin bunu biz biliyoruz zatenKadir Çetinçalı: "Takım taktiksel olarak çok geri demiş Torrent."
Kadir Çetinçalı: "Torrent 'kariyerimle ilgili herkes her şeyi söyleyebilir ama duran top konusunda uzmanım' demiş. Duran top ve serbest vuruş çalıştırmış takıma."
Kadir Çetinçalı: "Takım taktiksel olarak çok geri demiş Torrent."
Kadir Çetinçalı: "Torrent 'kariyerimle ilgili herkes her şeyi söyleyebilir ama duran top konusunda uzmanım' demiş. Duran top ve serbest vuruş çalıştırmış takıma."
Sallamasyon haberlere benziyor.Kadir Çetinçalı: "Takım taktiksel olarak çok geri demiş Torrent."
biraz abartı oldu buYani adama bok gibi kariyerin var ama duran toplarda iyisin desek eyvallah diyecek.
Güzel konuşmuş hocam.Kadir Çetinçalı: "Takım taktiksel olarak çok geri demiş Torrent."
Benim beklentim de bire bir böyle diyebilirim. En azından bu sene Avrupa'da gösterdiğimiz standart oyuna yakın bir şey görmemiz lazım, eler ya da eleniriz o rakiple bağlantılı direkt.
Büyük Galatasaray'lı fit Arda tıkanmıştır.Bayılanlar olmuş galiba
Caner ön direğe orta, Gökhan arka direği aşırtıyor ve kör topal biri dokunup gol yapıyorduran top herzaman avantajdir.
fb zamaninda duran topla sampiyon olmustu.