Köyüne dön torrent misin nesin Galatasaray sana büyük gelir işine bak

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Bomboş maçsa 6 yemesi mi gerekiyor alt lig takımından bu da realite takım oyun olarak ileri mi gitti herhangi bir oyuncunun performansı mı arttı bu adamın kariyeri ne ki Terim'den iyi hoca oluyor ?
Yav izledin mi maçı golleri falan. Halisahada son 10 dk ayarında maç oynandı. Alpaslanı Marcaosu ayrı diğerleri ayrı. 20 td el ele verse bu takıma bir sey yapılamaz. Kariyeri mariyeri beni ilgilendirmiyor Terim çok iyiyse niye sicip batirdi kulubu 30 milyon harcayip kendi kurdugu takimla. Terim’den iyi olmak için kariyere gerek yok hocalığı bırakalı çok oldu Terim

Yav izledin mi maçı golleri falan. Halisahada son 10 dk ayarında maç oynandı. Alpaslanı Marcaosu ayrı diğerleri ayrı. 20 td el ele verse bu takıma bir sey yapılamaz. Kariyeri mariyeri beni ilgilendirmiyor Terim çok iyiyse niye sicip batirdi kulubu 30 milyon harcayip kendi kurdugu takimla. Terim’den iyi olmak için kariyere gerek yok hocalığı bırakalı çok oldu Terim

Bana söyler misin Torrent'in bu takıma ne faydası oldu hocalık olarak öne çıkaran özelliği nedir bu kadar senedir neden başarılı bir kariyeri olmamış ?

terim varken gol beklentisi yukdekti ama surekli pozisyon harciyordu takim. simdi oda yok

SM-M526BR cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

çok yanlış zamanda geldi hafta içi gönderilir, 0 dan kendi kadrosu ve sistemiyle görmek isterdim ama zaman yok
başka yerde göstersin eğer hüneri varsa deneme tahtası olduk. riekerink, torrent gibi 1.hocalığı bile kanıtlayamamış adamların koskoca galatasarayda ne işi var anlamadım. saçma sapan işler. m.city nin kardeş takımı newyork city bile adama tahammül etmemiş postalamış, flamengo zaten getirdiğine bin pişman olmuş. bizim sivri zekalılar bi taraflarından element icat etmenin peşine düştüler

Bu herifi akademinşn başına getirsek daha mantıklı bir iş olur gibi. Komple akademiyi ver oyuncu yetiştirsinler.
Kovsan da parasını vereceğine göre ver altypıya çalışsın paralı eleman değil mi.

Bana söyler misin Torrent'in bu takıma ne faydası oldu hocalık olarak öne çıkaran özelliği nedir bu kadar senedir neden başarılı bir kariyeri olmamış ?
terim vol2. Daha kötü de olabilir rtsh.

maç sonu açıklamaları bile aynı hocayla.

Sen anlamıyorsun herhalde renktaş. Torrent yerine başkası olsun bu benim için önemli değil ben şu an o var diye diyorum. Bu takima diyorum sana 20 td el ele verse bi sey yapamaz ne diyim daha. illa bi sey istiyorsan
Kaleci aldı. Sadece bu bile yeterli. Net takima faydasi var bunun bile :D Adam yillarca yardimciydi tdlik mi yapti da özel basari ariyosun bak o zaman yardimcilik basarilarina illa kariyer istiyorsan ne diyim

başka yerde göstersin eğer hüneri varsa deneme tahtası olduk. riekerink, torrent gibi 1.hocalığı bile kanıtlayamamış adamların koskoca galatasarayda ne işi var anlamadım. saçma sapan işler. m.city nin kardeş takımı newyork city bile adama tahammül etmemiş postalamış, flamengo zaten getirdiğine bin pişman olmuş. bizim sivri zekalılar bi taraflarından element icat etmenin peşine düştüler

aynen macera aramayı seviyoruz işte, illa yabancı alcaksak mancini,boas,garciayı yoklamalıydık gelmiyolarsa okanı direkt getirmeliydik

İzlediklerini sanmıyorum. TV'lerde klişe saçan yorumcuların etkisinin taraftar üzerinde çok etkisi var diye düşünüyorum. Biraz baktım çoğu kaleye gidemedi bugün Galatasaray dedi.
Ahahhaha😁ikinci yari gomis,babel,cicaldau,keremin kaçırdıkları rüya olmali o zaman

aynen macera aramayı seviyoruz işte, illa yabancı alcaksak mancini,boas,garciayı yoklamalıydık gelmiyolarsa okanı direkt getirmeliydik
yabancı hoca getiriyorsan buna değecek kalitede olmalı. riekerink torrent gibi adamlara ne gerek var, okan ve bülent bunlardan başarısız olamaz zaten.

Fatih terimin oynattigi oyunun aynisini oynatiyor, hicbir degisiklik görmüyorum.

Dayıcığım lütfen istifa eder misin? Sen burayı babayın çiftliği felan sandın galiba. Önümüzdeki hafta mağlubiyet felan alırsa dayağını yer öyle gider bu ülkeden. Bu kadar rahat bir adam olamaz yaaa!

Bu herifi akademinşn başına getirsek daha mantıklı bir iş olur gibi. Komple akademiyi ver oyuncu yetiştirsinler.
Kovsan da parasını vereceğine göre ver altypıya çalışsın paralı eleman değil mi.

Ayni dusuncedeyim. Madem sozlesme var, kendisi de kabul ederse sayet. Yardimci hoca + alt-yapi gibi sorumluluklar verilebilir.

Geri
Üst Alt