İnsanları genelde ölümü gösterip sıtmaya razı ederler, Belmas'ı ise sıtmayı gösterip ölüme razı etmişler. Bu işte bir yanlışlık var sanki sayın Belmas ne dersiniz ?

Maçları analiz ediyorum filan dedi o zaman taylan,babel ve ömeri nasıl maç kadrosuna alıyorsun

ilk 11 tercihleri rezalet

arda efendiyi kurtarıcı olarak alıyordu oyuna hep, yalaka herif takımı salıp hocasının yanına gittide kurtulduk galibiyette geldi

neyi amaçlıyor bilmiyorum ama deneme tahtasına döndük.

maç 2-2 olana kadar bir şey oynamadığımız doğru
hatta penaltı da karambolden çıktı
ama sonrasında kalan az sürede güzel baskı kurduk
fırsatlar yakaladık
iyice sıkıştırdığımız bir anda penaltı geldi
sanki penaltı olmasa da gol atacakmışız gibi bir hava vardı
o bölümde takımın bir anda yaşadığı uyanışı yok saymak doğru olmaz

Takımı çalıştıran ve sistemi olan Terim. Torrent için şuanki görüşüm bu. Tabii bu çalışmalar birkaç maça meyvesini verebilir, onu bilemem. Ama çıkan 11ler falan bana birini hatırlatıyor. Ardayı, Alparslanı vs kesmesi olumlu. Morutanda lakayit davranmışsa, onada normal diyebilirim.

4-3-3 veya 4-1-4-1 sisteminde ısrar etmesi lazım şu takımda istikrarlı bir oyun formatı göremedik bu sene. Maçın 70 dakikası resmen sahada yoktuk sonra sistem değişince maça döndük resmen.

Sirayla gidelim

Maglup olmamiza ragmen ilk macinda umut verdi takim

Ikinci macta cok kötüydük

Ücüncü mac olan trabzon maci en iyi macimizdi hatta sahsen bayagi umitlendim ama alanya deplasmaninda oynanan rezalet futbol ile yine geriye döndük

Gecen hafta kayseri macinin Fatih hoca döneminden bir farki yoktu

Bu hafta ise bana göre 75 dakika rezalet bir oyun vardi,son 15 dakika ve uzatmalar da dahil uyandik birseyler denedik

Takim zaten özgüven olarak iyi durum da degildi,umarim bugun alinan galibiyet ile oyuncular toparlanir ve hoca da ne oynatmak istiyorsa ona yogunlasir

Temkinliyimdir genelde, keskin yorumlar yapmam. Ama pek bir gelecek göremiyorum şu ana kadarki performansla. Psikolojik yıpranmışlığı, takımı sabote edenleri vs. göz önüne alsak bile, takımda iyiye giden bir şey yok yav. Bu kadar da olmamalı.

Torrent Bey lütfen gider misiniz?

Torrent bu takımda kalıcı olmak istiyorsa kendi yararı için Taylan,Ömer,Halil gibi adamları kadro dışı bırakması gerekiyor. Artık gerçekten bu heriflerin art niyetli olduğuna inanıyorum

Kaleci topu uzaklaştıramıyor, boş kale Halil efendi şut atmak yerine ofsayttaki adama pas veriyor. Dakika 90+9 olmuş penaltı bekliyoruz bir diğer penaltımız iptal edilmiş aylar sonra galip gelme şansımız var Halil suratı 5 karış oturuyor yedek klübesinde
Ömer ilk golde kendini yere atıyor Taylan elini kolunu sallayarak penaltı yapıyor
Ömer 2. golde de durmuyor bile isteye elini açarak penaltı yaptırıyor sırıyor filan

Torrent göreve geldiğinden beri özellikle bu 3 adam aşırı gözüme çarpıyor. Trabzon maçında da aynı şekilde yediğimiz 2 golde de bu Ömer ve Taylan ın payı vardı. Alanya maçında Ömer yine rahat durmadı son dakikada Pena olmasa golü yedirip kaybettiriyordu

Taylan geçen Kayseri maçında da aynıydı ilk yarıda adamlar hücum ediyor atağa kalkıyor Taylan efendi orta saha yuvarlağında izliyor Kayseri hücumlarını. İkinci yarıda yediğimiz golde de aynı Boey & Berkan filan orda adamı durdurmak için iyi/kötü mücadele ediyor Taylan efendi hareket bile etmeden izliyor olanları orta sahada

Kadro dışı işler o kadar kolay değil, hatırlayın Sabriyi. Her maç günü ilk 11 kadro medyaya servis ediliyordu.
Üç kişi gruplanıp takımı daha da sabote ederler

ilk 11 tercihi cok kötü.

hangi akilla orta sahayi taylan, halil ve daha bir hafta önce gelmis ericke birakti cica ve berkan dururken.

yap sunu erick, berkan cica. ellinde daha iyi orta saha yok.

Küme düşürme de ne yaparsan yap.

Sene sonuna doğru ışık görülürse devam edilir , yoksa yeni hoca gelir zaten.

son 5 senedir izlediğim en kötü galatasaraydı ilk yarıdaki oyun

Geri
Üst Alt